«Αξέχαστη για πάντα…»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν από τις αποκαλύψεις του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν που όπως υποστηρίζει δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

Ο νεαρός αμυντικός εμφανίστηκε ανυπόμονος για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τάκη Λεμονή που έχει τον τρόπο του να… φτιάχνει τους ποδοσφαιριστές.

«Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη σεζόν. Όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα και κάποια δεν τα περίμενα, όπως για παράδειγμα να είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Να φοράω αυτό το σήμα στην καρδιά μου είναι πολύ σπουδαίο, επειδή είμαι από μικρός σε αυτή την ομάδα.

 Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, επειδή ήταν για όλους μας μια δύσκολη χρονιά. Ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη και να είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας για άλλη μία φορά. Οι παίκτες είμαστε ανυπόμονοι και το έχουμε δείξει στα τελευταία δύο παιχνίδια, στα οποία κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φτάσουμε πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Αξίζουμε να είμαστε πρωταθλητές» ανέφερε ο εκ των αρχηγών του πειραϊκού συλλόγου και κατέληξε: «Ο κύριος Λεμονής είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος αλλά και προπονητής. Στις ομιλίες μάς ενθαρρύνει πάρα πολύ και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο. Μας έχεις βοηθήσει πάρα πολύ τακτικά και να γίνουμε καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι μόνο δική του δουλειά και είχαμε δουλέψει και με άλλους προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε δίπλα μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα