“Αξίζει να βιαστεί μια γυναίκα με σκισμένα τζιν”

Προκλητικός εμφανίστηκε ένας Αιγύπτιος δικηγόρος μιλώντας στη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο δορυφορικό κανάλι Al-Assema.Ο Nabih al-Wahsh, περί ου ο λόγος, χαρακτήρισε «εθνικό καθήκον» των Αιγύπτιων να βιάζουν γυναίκες που φοράνε σκισμένα τζιν προκαλώντας αν μη τι άλλο οργή στη χώρα του.

Ο Nabih al-Wahsh βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής όπου σχολίαζαν τους νόμους για την «υποκίνηση της ακολασίας». Τότε ήταν που έριξε τη βόμβα μεγατόνων. Ότι δηλαδή οι γυναίκες που φοράνε σκισμένα τζιν και δείχνουν οποιοιδήποτε μέρος των ποδιών τους, προσκαλούν τους άντρες να τις παρενοχλήσουν.

«Θα μάθουν τον αυτοσεβασμό»

Ανέφερε μάλιστα ότι αποτελεί «εθνικό καθήκον» ο βιασμός γυναικών που φοράνε σκισμένα τζιν. Με αυτό, σύμφωνα με την Dailymail, υπονόησε ότι δεν θα ήταν μόνο αυτό που αξίζουν, αλλά και ένας τρόπος να μάθουν τον αυτοσεβασμό.

«Οι γυναίκες πρέπει να σέβονται τους εαυτούς τους ώστε να τους σέβονται και οι άλλοι. Η προστασία της ηθικής είναι πιο σημαντική από την προστασία των συνόρων».

Οι δηλώσεις του κάνουν τον γύρο του κόσμου και έχουν προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις, με τον Al-Wahsh να μην είναι η πρώτη φορά που προκαλεί σε τηλεοπτικό στούντιο. Σε εμφάνισή του σε talk show είχε βγάλει το παπούτσι του και είχε χτυπήσει ιμάμη στο κεφάλι σε ζωντανή σύνδεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα