«Πόλεμος» Ολυμπιακού – ΑΕΚ

Κλίμα… Βιετνάμ δημιούργησε στην -έτσι και αλλιώς βρισκόμενη στα άκρα- σχέση των ΠΑΕ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, η… επιθυμία της κληρωτίδας να «μονομαχήσουν» για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι μπηχτές και οι βολές δίνουν και παίρνουν. Και ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε επικίνδυνα ύψη.

Το φυτίλι άναψε με το σχόλιο του «κόκκινου» εκπροσώπου στην κλήρωση, Τάκη Αγραφιώτη. Ακολούθησε νέα… έκρηξη με την απάντηση από την πλευρά της ΑΕΚ. Και τρίτωσε με την ανταπάντηση του Κώστα Καραπαπά στην «κιτρινόμαυρη» απάντηση.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε στο Facebook: «Πολύ ταραχή στον υπόνομο… Χίλιες φορές να περνάς τη ζωή σου σε πολιτικά γραφεία (αν και ο Αγραφιώτης πέρασε μόνο τρία χρόνια δουλεύοντας στο Υπουργείο), παρά με τον υπόκοσμο.

Χίλιες φορές να είσαι ανεπάγγελτος (αν και ο Αγραφιώτης δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος) παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό! (επεξήγηση για πραγματικούς βλάκες: Όχι την περιοχή…)».

Λίγο αργότερα ο ομόλογός του στην ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε με τρόπο που -έστω και προσωρινά- σταματάει το πινκ πονγκ επιθετικών δηλώσεων. Ο Ανδρέας Δημάτος αναφέρθηκε στη δυσκολία που δημιουργούν τα 10 παιχνίδια σε 38 μέρες, επισημαίνοντας ότι «δεν ασχολούμαστε με σαχλαμάρες». Συγκεκριμένα έγραψε: «Οι 38 μέρες με 10 αγώνες, που θα κρίνουν τα πάντα σε τρεις διοργανώσεις. Στηρίζουμε την ομάδα μας, δεν ασχολούμαστε με σαχλαμάρες και πάμε γερά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα