Απάντηση μέσω… δικαστηρίων!

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» με τίτλο «Η ΕΥΠ παρακολουθεί δημοσιογράφους. Ο ρόλος του Παπαγεωργίου», δίνει ο πρώην υποδιοικητής της ΕΥΠ κ. Φ. Παπαγεωργίου διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Κ. Παπασπύρου.

Όπως αναφέρει στη σχετική δήλωσή του, η εφημερίδα «προέβη σε σωρεία συκοφαντικών και δυσφημιστικών δημοσιευμάτων κατά του προσώπου» του τα οποία προσβάλλουν, όπως αναφέρει, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του και απαξιώνουν την προσωπική και επαγγελματική του γαλήνη και ηρεμία, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη. Κατόπιν των ανωτέρω, θα προσφύγει μόλις αυτό καταστεί δυνατόν ενώπιον των δικαστικών αρχών για να υπερασπίσει την προσωπικότητα και τα δικαιώματά του. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης:

«Δήλωση Κώστα Παπασπύρου, Δικηγόρου Αθηνών

Ως πληρεξούσιος Δικηγόρος του πελάτη μου Φώτη Παπαγεωργίου, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, προβαίνω στην παρακάτω ανακοίνωση:

Η εβδομαδιαία εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, προέβη σε σωρεία συκοφαντικών και δυσφημιστικών δημοσιευμάτων κατά του προσώπου μου με τα οποία συστηματικά και βάναυσα προσβάλλεται η προσωπικότητα μου, θίγεται η αξιοπρέπεια μου και ανεπιτρέπτως απαξιώνεται άνευ λόγου και αιτίας η οικογενειακή και επαγγελματική μου γαλήνη κα ηρεμία, με πρωτοφανή και πρωτόγνωρη, για εβδομαδιαίο έντυπο, συμπεριφορά, που υπερβαίνει κατά πολύ το πλαίσιο των δημοσιογραφικών καθηκόντων και που εκφεύγει της επιβαλλομένης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άσκησης κριτικής, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ηθική βλάβη εις βάρος μου κατ’ εξακολούθηση, και με εκθέτει σε πολλαπλούς κινδύνους.

»Συνακολούθως όλων των ανωτέρω και επειδή αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά είναι εξακολουθητική και διαρκής, δηλώνω ότι προσφεύγω ενώπιον των δικαστικών αρχών, ευθύς ως τούτο καταστεί εφικτό, για την προάσπιση της προσωπικότητας και των δικαιωμάτων μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα