Απάντηση της «βασίλισσας» με Φαν Πέρσι!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε να βγει στην… κόντρα, επιλέγοντας, σαν αντιστάθμισμα στο «φλερτ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να κινηθεί για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι!

Το ιδιότυπο παιχνίδι που έχει ξεκινήσει μεταξύ των δύο «γιγάντων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αρχίζει και χοντραίνει, αλλάζοντας επίπεδο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν σχεδόν πείσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» να επιστρέψει στην Αγγλία, ενώ οι Μαδριλένοι έχουν πλησιάσει τον δυσαρεστημένο, από τον παραγκωνισμό του στην Μάντσεστερ, Ολλανδό, προκειμένου να δημιουργήσουν θέμα στην ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ, αλλά και να έχουν μία λύση έτοιμη, σε περίπτωση που προχωρήσει άμεσα η υπόθεση του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ.

Εν τω μεταξύ, το θέμα αρχίζει και περιπλέκεται… επικίνδυνα, καθώς στην Ισπανία εμφανίζουν ως «μνηστήρα» για τον Ολλανδό επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα! Εφόσον εξελιχθεί η όλη ιστορία και εμπλακούν όλες αυτές οι ομάδες, με τις προεκτάσεις που υπάρχουν, θα πρόκειται σίγουρα για το μεγάλο σίριαλ της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα