Απέφυγε νέα πρόβλεψη ο Ρομπέρτο

Παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη του πρόβλεψη έπεσε με ακρίβεια μέσα, ο Ρομπέρτο απέφυγε αυτή τη φορά να δώσει τελικό αποτέλεσμα και σκόρερ για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός γκολκίπερ μιλώντας στα «Παραπολιτικά» αναφέρθηκε τόσο στο ματς κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά και στο αυριανό ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 28χρονος γκολκίπερ στα «Παραπολιτικά»

Για την πρόβλεψη που έκανε πριν από το παιχνίδι με τη Γιουβέντους:

«Ήταν ένα όνειρο με τη δημοσιογράφο που έκανε τη συνέντευξη. Μου ζήτησε να… ποντάρω σε ένα αποτέλεσμα και να αναφέρω τον παίκτη που θα μπορούσε να σκοράρει. Σκέφτηκα, λοιπόν, νίκη με 1-0 και σκόρερ του Κασάμι. Δεν έχω κάποιο… χάρισμα. Πιστέψτε με. Τώρα αν μπορώ να το κάνω συνέχεια, να λέω το σκορ και μετά να κερδίζουμε, θα είναι… φανταστικό»

Για το αν μπορεί να κάνει άλλη μία εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Για το ντέρμπι; Καλύτερα να μην πω τίποτα. Θέλω μόνο να ευχηθώ να νικήσει η ομάδα μας. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Και ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για την οικογένεια του Ολυμπιακού»

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League:

«Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για την πρόκριση ή για την τελική κατάταξη. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όπως το κάναμε και στο ματς με τη Γιουβέντους στο Φάληρο. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υποφέραμε πολύ, αλλά νομίζω ότι το αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, που μας κρατά ψηλά στη βαθμολογία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα