Απίστευτες δηλώσεις του προπονητή της Λιθουανίας!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΙΣΣΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τόμας Πατσέσας, ο προπονητής της Λιθουανίας, μίλησε για τον αγώνα της Λιθουανίας με την Ελλάδα και έκανε προσβλητικές δηλώσεις κατά του Κώστα Μίσσα και της ελληνικής Ομοσπονδίας:

«Όλες οι ομάδες έχουν αδύνατο σημείο και για την Ελλάδα είναι ο προπονητής της. Από όσο ξέρω, προέρχεται από το γυναικείο μπάσκετ και είχε μια θέση στην ομοσπονδία. Μίλησα με έναν Έλληνα που παρακολουθεί τα πάντα και είδα ότι είναι έξαλλοι με την ομοσπονδία γιατί ενώ υπήρχαν προπονητές όπως ο Μπαρτζώκας, ο Κατσικάρης και ο Ζούρος, επέλεξαν έναν προπονητή που είχε να δουλέψει χρόνια, ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο. Πάντως παρότι στις θέσεις 2 και 3 δεν είναι δυνατοιί, οι παίκτες της Ελλάδας δεν είναι καθόλου κακοί»

Μετά τα… γύρισε λίγο:

«Η πρώτη φάση δεν έχει σημασία πλέον. Είναι σαν να αρχίζουν όλα από το μηδέν. Ξέρω πως στο ελληνικό μπάσκετ υπάρχει αυτοπεποίθηση και νοοτροπία νικητή. Θα είναι δύσκολο το έργο μας, γιατί πρόκειται για επικίνδυνη ομάδα. Έχουν πολύ ταλέντο, με παίκτες που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη και οι περισσότεροι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα