Απίστευτες καταγγελίες για VOICE και Ρουβά

Καζάνι που βράζει η Κύπρος μετά τα πρώτα knock out του VOICE που προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Ο αποκλεισμός του Γιώργου Σταματάρη έφερε θύελλα αντιδράσεων, καθώς χιλιάδες συμπολίτες του θεωρούν πως αδικήθηκε.

Η Έλενα Παπαρίζου που τον απέκλεισε δίνοντας το εισιτήριο στην Ελπίδα Πραμάς και τον Μάκη Τσιγάντες, βρίσκεται στο στόχαστρο των Κυπρίων για την απόφασή της αυτή. Πολλοί καταφέρονται εναντίον της και της διαμηνύουν να μην ξαναβρεθεί στην Κύπρο για συναυλίες, μέσω των social media. Μέσω του Facebook έκανε και μία απίστευτη καταγγελία ο κουμπάρος του Σταματάρη και γνωστός μουσικοσυνθέτης Νεόφυτος Νεοφύτου.

Ο τελευταίος σε μία ανάρτηση που λίγο αργότερα κατέβασε, έκανε λόγο ουσιαστικά για στημένο παιχνίδι, καθώς ανέφερε ότι ο Σάκης Ρουβάς πήρε από το χέρι παίκτη που είχε αποκλειστεί και τον επανέφερε στη σκηνή για νέο γύρισμα χωρίς την παρουσία κόσμου. Ιδού το καταγγελτικό ποστάρισμα του:

Στο ίδιο μήκος κύματος και η σύζυγος του Γιώργου Σταματάρη, Αιμιλία Κενεβέζου η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Δεν σας συνήθισα να μοιράζομαι προσωπικά ζητήματα. Θα το κάνω για πρώτη φορά. Αγάπη μου αδικήθηκες. Τόσο απλά».

https://www.youtube.com/watch?v=WIDVG1926T4

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα