Απίστευτο: Δείτε πόσα κιλά έχασε ο Δημήτρης Σταρόβας

 

Αυτό θα πει να είσαι σε σχέση με διατροφολόγο. Χάνεις κιλά. Έτσι και ο Δημήτρης Σταρόβας αφέθηκε στην αγαπημένη του Άννα Σταθάκη, και το αποτέλεσμα στην εξωτερική του εμφάνιση είναι θεαματικό, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στο ΛΟΙΠΟΝ.

 

Κάνεις δίαιτα;
«Όχι, έχω μία οισοφαγίτιδα, ευτυχώς, και με βοηθάει, δεν μπορώ να φάω πολύ, έχω χάσει γύρω στα 12 κιλά»

Είσαι ακομπλεξάριστος άνθρωπος, δεν έδειχνες να έχεις ποτέ πρόβλημα με τα κιλά σου ή μήπως είχες και δεν το ξέραμε;

«Δεν είναι μόνο η εμφάνιση, αλλά με ενοχλεί. Το βλέπω και πρακτικά, άλλο νοείσαι 40 χρονών χοντρός κι άλλο 54. Πλέον, βλέπω διαφορά ανά 6μηνο. Το βλέπω στην καθημερινότητα, όταν περπατάω, οι αντοχές μειώνονται, δεν ει ναι μόνο τα κιλά, είμαι και καπνιστής, κοιμάμαι, 3-4 ώρες το 24ωρο… δεν γίνεται… Μαθηματικά πηγαίνω προς το… Με σώζει που είμαι Ταύρος, όπως και το παρελθόν μου. Είμαι νεόχοντρος, γιατί μέχρι τα 35 μου ήμουν 78 κιλά, από εκεί και πέρα άρχισα να…»

Θέλεις να επανέλθεις στα 78 κιλά;

«Όχι. Δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι τώρα, θέλω να πέσω στα 100»

Δεν ζυγίζεσαι;

«Ανέβηκα στη ζυγαριά κι έγραφε «error», είναι μέχρι τα 120 κιλά αυτές, θα πρέπει να πάω εκεί που ζυγίζουν τα βόδια, σε κανένα σφαγείο”

Όποιος είναι υπέρβαρος πρέπει να αισθάνεται μεγαλύτερος από την ηλικία του;

«Βέβαια, το ίδιο είναι; Πάρε αγκαλιά έναν άνθρωπο 50 κιλά παραπάνω, να τον έχεις όλη την ημέρα μαζί σου… θα τα «παίξεις» σε δύο μέρες, πόσω μάλλον εγώ»

Η σύντροφος σου τι λέει για αυτό; 

«Δεν ξέρω εκεί με κάποιον τρόπο μεταμορφώνομαι γίνομαι μια ερωτική πεταλουδίτσα, κάνω κάτι αεροπλανικά.. Δεν ξέρω πώς γίνεται και τα καταφέρνω»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα