Απίστευτο, φέρνει πίσω τον Σα Πίντο ο Ατρόμητος!

 

Ο Ατρόμητος Αθηνών προέβη σε μία κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί, αφού για αντικαταστάτη του Γιώργου Κορακάκη επέλεξε τον Πορτογάλο Σα Πίντο, έναν παλιό γνώριμο στο Περιστέρι και στην… Ευελπίδων.

Θυμίζουμε πως τη σεζόν 2014-15 ο Σα Πίντο είχε καθίσει στον πάγκο των «μπλε» μέχρι που στις 4/2/2015 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (νίκη των «ερυθρόλευκων» με 2-1). Μετά το ματς αυτό παραιτήθηκε για να καταθέσει μήνες αργότερα ο Τάκης Φύσσας στην εισαγγελία πως ο Φερνάντο Σάντος του είχε μεταφέρει ότι ο Σα Πίντο είχε δεχθεί πιέσεις από τη διοίκηση του Ατρόμητου να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένη ενδεκάδα στο παιχνίδι αυτό.

Ο Σα Πίντο είχε… πέσει από τα σύννεφα τότε, ωστόσο η διοίκηση του Ατρόμητου δεν δείχνει να αγχώνεται από την ανοιχτή αυτή υπόθεση καλώντας τον και πάλι πίσω, ενώ και ο ίδιος ο Πορτογάλος μάλλον δεν δείχνει να αντιμετωπίζει κάποιο κόλλημα. Η τύχη τα έφερε έτσι και ο νέος προπονητής του Ατρόμητου θα καθίσει στον πάγκο στην επιστροφή του στην Ελλάδα πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα