Απαγόρευσαν στον Λαφαζάνη την είσοδο στη Βουλή

Πόρτα… έριξαν στον Παναγιώτη Λαφαζάνη οι αστυνομικοί που είχαν βάρδια στην είσοδο του πάρκινγκ της Βουλής των Ελλήνων, όταν ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας θέλησε να επισκεφτεί το Κοινοβούλιο το απόγευμα της Τετάρτης (17/5).

Οι άνδρες της αστυνομίας εξήγησαν στον πρώην υπουργό ότι απαιτείται ειδική άδεια ημερήσιας εισόδου. Όταν εκείνος διερωτήθηκε το λόγο που χρειάζεται ειδική άδεια, του απάντησαν «Διότι στο γκαράζ υπάρχει αδιαχώρητο».

Σε συνέχεια της συνομιλίας τους ο Λαφαζάνης ζήτησε να μάθει ποιος δίνει αυτήν την ειδική άδεια και τον παρέπεμψαν στον φρούραρχος της Βουλής.

«Πολύ φοβούμαι ότι με την ίδια εγκύκλιο, δεν θα μπορώ να μπαίνω στη Βουλή χωρίς να έχω πάνω μου ταυτότητα, ενώ θα πρέπει να υποβάλλομαι και σε εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο, αν και δεν απαιτείται και ειδική άδεια πεζής εισόδου από τον άρχοντα του σκότους κ. Φρούραρχο, συνήθως επιλεγμένο υπάλληλο, με πλήρη αξιοκρατία, του εκάστοτε κυβερνόντος κόμματος» δήλωσε αργότερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και κατέληξε, λέγοντας: «Κάποτε ήξερα ότι οι πρώην βουλευτές, όταν προσήρχοντο για οποιονδήποτε λόγο στην Βουλή, δεν ήταν μόνο καλοδεχούμενοι αλλά και τύγχαναν θερμότατης υποδοχής και θεωρούντο τιμώμενα πρόσωπα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα