Απαγόρευση… ενημέρωσης από τον δικηγόρο του Σουμάχερ

Απαγόρευση… ενημέρωσης για την πορεία της υγείας του πελάτη του επέβαλλε με δηλώσεις του ο δικηγόρος του Μίκαελ Σουμάχερ, Φέλιξ Νταμ, λέγοντας πως η κοινή γνώμη δεν έχει κανένα δικαίωμα να μαθαίνει τις εξελίξεις, καθώς δεν την αφορούν.

Ο νομικός της οικογένειας Σουμάχερ μίλησε σε εκπομπή της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, που θα βγει στις 29 Δεκεμβρίου στον αέρα με τη συμπλήρωση δύο ετών από το ατύχημα του Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις. Ο Νταμ απάντησε ουσιαστικά στα δημοσιεύματα σχετικά με τη σιωπή της οικογένειας του Γερμανού και την απουσία πληροφοριών σχετικά με τον Μίκαελ Σουμάχερ, λέγοντας ότι «η κοινή γνώμη δεν έχει κανένα δικαίωμα ενημέρωσης για την πορεία της υγείας του».

Συμπλήρωσε επίσης, ότι «δεν θα είμαστε ποτέ σε θέση να πούμε: «Θα κάνω τώρα μία δήλωση και θα ξεκαθαρίσω με αυτήν όλα τα ανοιχτά ερωτήματα. Αντίθετα, κάθε δήλωση οδηγεί σε νέες ερωτήσεις». Σύμφωνα με τον δικηγόρο του «Σούμι» δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει οριστικά τελεία και παύλα μέσω μίας δήλωσης, όσο αναλυτική και να είναι αυτή. «Κατανοώ, ότι υπάρχουν άνθρωποι, που ενδιαφέρονται γι’ αυτός, που έχουν ένα πραγματικό ενδιαφέρον να μάθουν, πώς είναι», υπογράμμισε ο Γερμανός νομικός στη συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα