Απαιτήσεις… παραμονής για τον Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας του Ολυμπιακού και την επόμενη περίοδο. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, αλλά και από τις διαθέσεις της διοίκησης, αλλά και τα αποτελέσματα στο υπόλοιπο της περιόδου.

Ο Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζεται να παραδώσει τη… λίστα με τις απαιτήσεις του. Μία από αυτές θα είναι ο πλήρης έλεγχος του μεταγραφικού σχεδιασμού. Εφόσον απαιτήσει κάτι τέτοιο, είναι πιθανό να δημιουργηθεί πρόβλημα, καθώς ο Ολυμπιακός ναι μεν ικανοποιεί τα αιτήματα των προπονητών του σε επίπεδο μεταγραφών, δεν συνηθίζει όμως να τους παραδίδει εν λευκώ τα κλειδιά.

Δεύτερον θα ζητήσει αναγνώριση του έργου του. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει την κατάκτηση και του κυπέλλου, αφού ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά. Και αν για το πρωτάθλημα δεν τίθεται θέμα κριτικής, ο αποκλεισμός στο Europa League από την Άντερλεχτ σίγουρα προκάλεσε σκιές και σκέψεις στη διοίκηση.

Τρίτον, οι αλλαγές στην οργάνωση της ομάδας. Εξαρτάται από το ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές. Στα πάντα υπάρχουν και όρια. Αν ο Πορτογάλος τα υπερβεί, δύσκολα θα συναινέσουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θέλουν – και δικαίως – να έχουν έναν σχετικό έλεγχο στο εσωτερικό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα