Απαλλάχθηκαν Λουτσέσκου και Ανιγκό

Την απαλλαγή των προπονητών Ζοσέ Ανιγκό και Ραζβάν Λουτσέσκου που αποβλήθηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης Λεβαδειακού – ΠΑΟΚ αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Αντίθετα, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα καλούνται να πληρώσουν 1.500 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: “Βάσει των αναφερομένων στο από 19/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,  σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, LUCESCU RAZVAN (προπονητή): “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Για τη συμπεριφορά του κ.  LUCESCU RAZVAN: απαλλάσσονται.

Γ) ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ANIGO JOSE (προπονητή): “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Για τη συμπεριφορά του κ. ANIGO JOSE: απαλλάσσονται.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: “Βάσει των αναφερομένων στο από 19/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα