Απαλλαγή για τρεις ομάδες

Απαλλάχθηκαν, όπως αναμενόταν, οι τρεις νομάδες που είχαν κατηγορηθεί ως εμπλεκόμενες σε χειραγωγημένα παιχνίδια των Play Out της Football League μετά από αναφορά της UEFA.

Πρόκειται για τις ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος και Ερμιονίδα που βάση της Sportradar κρίθηκαν ύποπτες για χειραγώγηση αγώνων. Η ανακοίνωση της αρμόδιας Επιτροπής της Football League λέει τα εξής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 186/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 14.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 187/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 3.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 188/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και την ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 7.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ)».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα