«Απαντά» με δικό της βιβλίο η Δήμητρα Λιάνη

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ…

Στην εκδοτική «αντεπίθεση» –μετά το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Μαργαρίτα Παπανδρέου– μοιάζει να περνά η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, η οποία μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε ότι τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει το δικό της βιβλίο.

Τι θα φορά αυτό; Τη διαδρομή του ΠΑΣΟΚ «από τη στιγμή της ίδρυσης του κινήματος με τον Ανδρέα μέχρι τη… σημερινή του μετάλλαξη» λέει η ίδια.

Ερωτώμενη για το αν το πόνημά της μπορεί να εκληφθεί ως κάποιου είδους απάντηση στο «Έρωτας και εξουσία» που συνέγραψε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η κα Δ. Λιάνη-Παπανδρέου απαντά ότι δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα. «Ουδέν σχόλιον για την άλλη πλευρά και το βιβλίο» δήλωσε χαρακτηριστικά στο protothema.gr η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου και εξήγησε για τη δική της συγγραφική απόπειρα:

«Θα είναι βιβλίο με πολιτικό περιεχόμενο και αν θέλετε μία προσπάθεια καταγραφής της πορείας του κινήματος από την εποχή της ίδρυσης του με τον Ανδρέα μέχρι και τη σημερινή μεταλλαγμένη εποχή. Όλα όσα γίνανε στο πολιτικό παρασκήνιο μέχρι το τέλος του Ανδρέα αλλά και τι ακολούθησε την επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη του Γιώργου Παπανδρέου του Βαγγέλη Βενιζέλου μέχρι και το σήμερα».

Για την ιστορία να πούμε ότι το βιβλίο της κας Λιάνης θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου βήμα από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα