«Απασφάλισαν» οι (ελεύθεροι) Χρυσαυγίτες

Να παραστούν και να μιλήσουν στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, οι υπόδικοι Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς ζητεί η ΧΑ.

Την επιστολή στην οποία καταγράφεται αυτό το αίτημα απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη ο γραμματέας της ΚΟ της ΧΑ Πολύβιος Ζησιμόπουλος ζητώντας του μάλιστα «να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να καταστεί εφικτή εφικτή η παρουσία των δύο βουλευτών, «οι οποίοι βρίσκονται κρατούμενοι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για λόγο που αφορά τη Δικαιοσύνη»».

Απαντώντας στην επιστολή ο προϊστάμενος της Ειδικής Γραμματείας του προέδρου της Βουλής Σπύρος Κοτσορώνης ξεκαθαρίζει ότι «δεν προβλέπεται οποιαδήποτε διαδικασία παρέμβασης του προέδρου της Βουλής στο συγκεκριμένο ζήτημα».

Σήμερα το απόγευμα το Τρίτο Θερινό Τμήμα της Βουλής συνεδριάζει με θέματα την ψήφιση στο σύνολο του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Δημόσιες υπεραστικές οδικές μεταφορές επιβατών- Ρυθμιστική Αρχή Επιβατικών Μεταφορών και άλλες διατάξεις» και την «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας για Συνεργασία στον Στρατιωτικό Τομέα», την «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ρουμανίας περί Συνεργασίας στον Στρατιωτικό Τομέα», και την «Κύρωση του Πρωτοκόλλου μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας για τη Συνεργασία στον Τομέα της Στρατιωτικής Γεωγραφίας».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα