Απειλές για βόμβα στο Εφετείο Πειραιά, αναβλήθηκε η δίκη για τον τελικό

Το τηλεφώνημα άγνωστου άνδρα, ο οποίος δήλωσε ότι έχει τοποθετήσει βόμβα στο Εφετείο Πειραιά, είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε τα γεγονότα στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου του 2013, με κατηγορούμενους τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άγνωστος τηλεφώνησε το πρωί της Τετάρτης (09:05), στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» και ειδοποίησε ότι έχει τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο Εφετείο Πειραιά. Λίγη ώρα αργότερα, πιθανόν ο ίδιος, τηλεφώνησε και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, επαναλαμβάνοντας ότι έχει τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό, δίνοντας χρονική διορία 35 λεπτών!

Το κτίριο εκκενώθηκε δίχως χρονοτριβή και ανέλαβε το ειδικό κλιμάκιο εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της αστυνομίας. Η υπόθεση που θα εκδικαζόταν αφορούσε τα γεγονότα του τελικού κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης επιχείρησαν με αθέμιτα μέσα να επηρεάσουν την κρίση του διαιτητή, καθώς εμφανίστηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Να σημειώσουμε, ότι στην πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης, στις 28 Μαρτίου 2014, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν αθωωθεί, ωστόσο ο εισαγγελέας Δημήτρης Ζημιανίτης, άσκησε έφεση εναντίον της απόφασης, η οποία θα εκδικαζόταν την Τετάρτη (14/01).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα