Απειλεί με αποκαλύψεις η Βίκυ Σταμάτη

Με αποκαλύψεις απειλεί η Βίκυ Σταμάτη, αφού εμφανίζεται έτοιμη να «δώσει» ακόμη και πολιτικούς. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνηγόρός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου θέλει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην εισαγγελία.

Ωστόσο ο δικηγόρος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποκαλύψεις που θέλει να κάνει η πελάτης του. Πάντως, όπως είπε, θα ζητήσει στην κατάθεση να είναι παρών μόνο ο κ. Πεπόνης.

Η κ. Σταμάτη επέστρεψε στο Δρομοκαΐτειο, αφού παραδόθηκε μετά από την απόδρασή της από εκεί και νοσηλεύεται φρουρούμενη. Οι έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες κατάφερε να φύγει από το ίδρυμα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνεχίζονται.

Ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα που την βοήθησε να αποδράσει

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο, προσήχθη στη ΓΑΔΑ η πρώην εργαζόμενη που παραδέχθηκε ότι έδωσε το κλειδί στη σύζυγο του πρώην υπουργού, προκειμένου να ανοίξει το λουκέτο της μπαλκονόπορτας του ισόγειου δωματίου της.
Μετά την κατάθεσή της, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος εκείνης αλλά και της κόρης της, ενώ έδωσε εντολή να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα