Απλά ο καλύτερος!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις πια τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Η ομάδα του δεν συγκεντρώνει τις νίκες που απαιτούνται για να εισέλθει στα Play off (είναι νωρίς ακόμη και όλα μπορούν να συμβούν), αλλά σε ατομικό επίπεδο δεν παίζεται.

Αυτή τη φορά σημείωσε 30 πόντους στο εντυπωσιακό 121-124 κόντρα στους Golden State Warriors, μία ομάδα φυσικά που δεν παίζει καθόλου άμυνα, αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Ο Γιάννης ανέλαβε 28 επιθέσεις και κατάφερε να σημειώσει 30 πόντους με 9/20 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 9/11 βολές. Παράλληλα, μοίρασε έξι ασίστ, είχε μία τάπα (παραλίγο να καθορίσει το παιχνίδι), δύο κλεψίματα και τέσσερα ριμπάουντ. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και ο πρώτος σε ασίστ, αλλά μόνο ο Πάρκερ από τους συμπαίκτες του βρέθηκε σε ισάξια καλή μέρα.

Στο 120-122 και 56 δεύτερα πριν από το φινάλε, ο Γιάννης έκανε μία φανταστική τάπα πάνω στον Γκριν, αλλά στην επόμενη επίθεση των Bucks κόπηκε η πάσα που επιχειρήθηκε προς τον Αντετοκούμπο κι έτσι τα «ελάφια» δεν κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Μετά κι από αυτή την εμφάνιση ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ο μοναδικός παίκτης στο NBA που βρίσκεται στην πρώτη 15άδα όλων των στατιστικών κατηγοριών και ο πρώτος παίκτης στη λίγκα με περισσότερους από 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες και 1,5 κλέψιμο ανά αγώνα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα