Αποδεκατισμένη στην Τούμπα η Μπορούσια!

Αυτό κι αν είναι δώρο που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο προπονητής της Μπορούσια, Τόμας Τούχελ, αφήνει εκτός αποστολής για τον αγώνα της Τούμπας πέντε βασικότατα στελέχη της ομάδας, αποδεκατίζοντας στην ουσία την Ντόρτμουντ σε όλες τις γραμμές.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μένει εκτός αποστολής, όπως και ο Χούμελς, στην πραγματικότητα το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας. Στη Βεστφαλία θα μείνει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο… υπό επήρεια δαιμονιώδης ευστοχίας, Ομπαμεγιάνγκ, ενώ από τη μεσαία γραμμή θα απουσιάσουν δύο ξεκάθαρα καλοί και δημιουργοί παίκτες, οι Καγκάουα και Γκουντογκάν.

Μόνο τον Ρόις παίρνει μαζί τους από τα δυνατά του χαρτιά και δεν αποκλείεται να μείνει κι αυτός στον πάγκο! Προφανώς, ο Τούχελ κρίνει ως σαφώς πιο σημαντικό ματς αυτό με την Μπάγερν Μονάχου που ακολουθεί, αφήνοντας στο έλεος των αναπληρωματικών του το ματς με τον ΠΑΟΚ. Χρυσή ευκαιρία για τον Δικέφαλο πέραν πάσης αμφιβολίας.

Η Μπορούσια είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την Μπάγερν και δεν θέλει να μείνει επτά, οπότε αξιολόγησε μάλλον ορθολογικά αυτό το σετ αγώνων, αφού εδώ που τα λέμε, η Ντόρτμουντ μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στον όμιλο του Europa League αν μείνει πίσω, ενώ στην Μπουντεσλίγα, αν θέλει πραγματικά να κοντράρει την Μπάγερν, πρέπει να μείνει όρθια στο μεγάλο ντέρμπι του Μονάχου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα