Αποδόμηση του Γιώργου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

 

Εναν πολύ ιδιαίτερο απολογισμό έκανε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Γενικός Διευθυντής του κινήματος Νίκος Σαλαγιάννης. Επιχειρώντας να αποδείξει πως χρεοκόπησε το κόμμα, επικεντρώθηκε στην περίοδο Παπανδρέου αλλά μόνο σε αυτή χωρίς να κάνει αναφορά στο προηγούμενο διάστημα. Προφανώς το κόμμα μέχρι που ανέλαβε ο Γ. Παπανδρέου δεν είχε χρέη και υποχρεώσεις…

Σε κάθε περίπτωση και σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, το 2009, το ΠΑΣΟΚ πήρε από κρατική επιχορήγηση 24 εκ. ευρώ και ταυτόχρονα έλαβε 47 εκ. ευρώ δάνειο, ενώ το 2010, πήρε 20 εκ. ευρώ κρατική επιχορήγηση και ταυτόχρονα έλαβε και 40 εκ. ευρώ δάνειο. Το 2010 επίσης το ΠΑΣΟΚ υπέγραψε την σύμβαση εκχώρησης των μελλοντικών κρατικών επιχορηγήσεων προκειμένου να διασφαλιστούν οι τράπεζες.

«Το 2010, δηλαδή, ουσιαστικά, αποκλείσαμε τη δυνατότητα να λάβουμε άλλο δάνειο από τράπεζες και ταυτόχρονα εκχωρήσαμε και τα μελλοντικά έσοδα του κόμματος απ’ την στην κρατική επιχορήγηση. Ουσιαστικά αποκλειστήκαμε από οποιαδήποτε χρηματοδότηση» εξήγησε ο κ. Σαλαγιάννης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα