Αποζημίωση 55 εκατ. ευρώ για τον Μουρίνιο!

Το μυαλό πάει εύλογα στην… VW και το σκάνδαλο με το τσιπάκι που παραποιούσε τις μετρήσεις εκπομπών αερίων στα αυτοκίνητα της μεγάλης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο CEO τα έκανε… θάλασσα και απομακρύνθηκε, αλλά στον λογαριασμό του πιστώθηκαν περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ ως… αποζημίωση!

Μάλλον είναι η… νέα τρέλα της εποχής, ή το αποτέλεσμα της… παράνοιας εκείνης που παρέρχεται. Ως άλλος CEO της VW, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αποτύχει παταγωδώς τη φετινή περίοδο στην Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό, γεγονός που έχει φουντώσει τις φήμες περί απομάκρυνσης του Πορτογάλου από τον πάγκο των «μπλε».

Στο σημείο αυτό εντοπίζονται οι ομοιότητες με την υπόθεση της VW. Σε περίπτωση που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θελήσει να διώξει τον Μουρίνιο από τον πάγκο της Τσέλσι, θα πρέπει να του καταβάλει το ποσό των… 55 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση! Τι συμφωνίες είναι αυτές που… επιβραβεύουν με δεκάδες εκατομμύρια την αποτυχία;

Ο μεν CEO της VW προκάλεσε τεράστια ζημιά στο πρεστίζ και στην αξιοπιστία της εταιρείας, η οποία θα κληθεί να πληρώσει αρκετά δις. ευρώ ως πρόστιμο και παρόλα αυτά πήρε πάνω από 30 εκατ. ως… δώρο για την απόλυσή του. Ο δε Μουρίνιο, πέταξε στα… σκουπίδια επενδύσεις εκατομμυρίων και η αποτυχία αυτή ενδέχεται να τον… αποζημιώσει με περισσότερα από 55 εκατομμύρια!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα