Αποθεώνει τον Γκέτσε ο Ιωακείμ Λεβ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας, Ιωακείμ Λεβ, για τον 22χρονο επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, Μάριο Γκέτσε.

Ο ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ του 2014, είναι σύμφωνα με τον προπονητή του τρομερά βελτιωμένος και αυτό του προκαλεί εντύπωση: «Θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο προόδευσε τα τελευταία δύο χρόνια είναι αξιοθαύμαστος», είπε ο Λεβ και συνέχισε: «Μετά τον τραυματισμό του και ενώ όλοι αναρωτιόνταν αν θα επιστρέψει, εκείνος μεταλλάχθηκε από ένα νεαρό ταλαντούχο παιδί, σε επαγγελματία αθλητή υψηλού επιπέδου. Είναι φοβερά φιλόδοξος για την ηλικία του και μου κάνει εντύπωση το πώς προσέχει τη δίαιτά του και το lifestyle του, αλλά και η ένταση με την οποία προπονείται».

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Γερμανίας αναφέρθηκε και στην προσφορά του Γκέτσε στο κερδισμένο Μουντιάλ: «Δεν είναι μόνο το γκολ στον τελικό. Ήταν η εν γένει παρουσία του στην επίθεση της ομάδας και ο απρόβλεπτος τρόπος παιχνιδιού του που δημιουργούσε διαρκώς προβλήματα στους αντιπάλους μας»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα