Αποθεώνουν τον Ίβιτς οι παίκτες του!

Παρά τα κατά περιόδους συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο Ιγκόρ Τούντορ διατηρούσε τη θέση του στον πάγκο του ΠΑΟΚ για αρκετό καιρό. Πολλοί έλεγαν τότε πως ένας από τους λόγους που κρατούσε ο Ιβάν Σαββίδης τον Κροάτη προπονητή ήταν η καλή του σχέση με τους ποδοσφαιριστές.

Ίσως αυτό να μην ισχύει σε απόλυτο βαθμό, καθώς εδώ και κάποιες μέρες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης μιλούν σχεδόν αποθεωτικά για τον καινούριο τους προπονητή και αφήνουν υπόνοιες για τη δουλειά του προηγούμενου.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Δημήτρη Χατζηισαΐα να αναφερθεί στη δουλειά που γίνεται με τον Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας στο Metropolis 95,5: «Γίναμε ομάδα. Έπαιξε ο ένας για τον άλλον και η ομάδα έδειξε καλύτερη. Και οι δύο, ο Ίβιτς και ο Τούντορ είναι καλοί προπονητές, απλώς πλέον η ομάδα δείχνει πιο φρέσκια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ που φάνηκε διπλωμάτης, εξηγώντας πως δεν μπορεί να πει πολλά για τον Τούντορ επειδή τον έζησε λίγο, αλλά δε δίστασε να κάνει και χιούμορ λέγοντας πως δεν ήταν… δική του επιλογή!
Μόλις ρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος της μεταμόρφωσης του ΠΑΟΚ, αμέσως είπε πως είναι ο τρόπος προπόνησης και η ξεκούραση, υπονοώντας κι αυτός – όπως και ο Κοροβέσης μία μέρα νωρίτερα – πως με τον προηγούμενο προπονητή δεν υπήρχε καλή διαχείριση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα