Αποκάλυψη Ντουρμάζ: Μπορεί να διακοπεί και το πρωτάθλημα…

Στην αποκάλυψη ότι ενδέχεται να διακοπεί και το πρωτάθλημα προχώρησε, άθελά του, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, κάνοντας δηλώσεις στο σουηδικό Τύπο, με αφορμή τα έκτροπα στην Τούμπα, στο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο «ερυθρόλευκος» παίκτης αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τους παράγοντες του Ολυμπιακού, λέγοντας πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα παίξουν τα παιχνίδια που έρχονται, ή αν θα διακοπεί για λίγο διάστημα και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς παίκτη:
«Είδα το παιχνίδι στην τηλεόραση. Τι να πω γι’ αυτό; Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω πια λόγια. Μετά από αυτό που βιώσαμε την περασμένη σεζόν στην έδρα του Παναθηναϊκού, ήλπιζα ότι δεν θα μπορούσε να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Είναι καταστροφικό.

Έχουν αφαιρεθεί βαθμοί από τις ομάδες, επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα. Έπαιξαν μπροστά σε άδειες κερκίδες. Τι άλλο να επιβληθεί ως τιμωρία; Μία ολόκληρη σεζόν χωρίς κόσμο; Προς τα εκεί πηγαίνει. Είναι τρελό!

Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Έχουμε διαδοχικά να δώσουμε τρεις αγώνες υψηλού κινδύνου. Δεν ξέρων αν θα παίξουμε όμως ή αν θα διακοπεί για λίγο το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα