Αποκαλύψεις Καμπέσας για τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ο 20χρονος Καμπέσας ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του λίγες ώρες πριν φτάσει στη χώρα μας και εξήγησε πως η ελληνική ομάδα είναι γι’ αυτόν ένα σκαλοπάτι προκειμένου να επιστρέψει στο Καμπιονάτο:

«Ναι, έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι στην Ελλάδα. Θα παίξω για τον Παναθηναϊκό και είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Ο στόχος είναι να πάρω λεπτά συμμετοχής στην Ευρώπη και να γυρίσω στην Ιταλία». 

Ποια είναι η συμφωνία με την Αταλάντα:

«Ένας χρόνος δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς» 

Η αποστολή σου;

«Η ιδέα είναι ένα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά, να μπορέσω να μπω και να βοηθήσω το γκρουπ. Να πάρω πράγματα από την ομάδα, να μπουν όλα σε μια σειρά και να παλέψουμε όλοι μαζί και του χρόνου να είμαι στην Αταλάντα. Επίσης να προετοιμάζομαι για την κλήση μου στην Εθνική». 

Πώς ήρθε η πρόταση;

«Υπήρχε ένα προηγούμενο συμβόλαιο για το οποίο μιλούσαμε πολλές μέρες. Μετά ήρθαν προτάσεις και από άλλα κλαμπ και ο σύλλογος έπρεπε να πάρει μια απόφαση και αυτή ήταν να έρθω εδώ». 

Ξέρεις τι αντιπροσωπεύει ο σύλλογος που θα αγωνιστείς;

«Είναι ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία που πάντα μετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι οπαδοί πάντα ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν αρκετό πάθος και πάντα υποστηρίζουν τους παίκτες. Είναι μια όμορφη πόλη την οποία ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να δω». 

Για την εθνική ομάδα;

«Θα με βοηθήσει πολύ να έχω λεπτά στα πόδια μου και να με παρακολουθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Θα ήθελα να με καλέσει στο γκρουπ. Είναι ο στόχος μου. Ελπίζω κάποια μέρα να μπορώ να αντιπροσωπεύω καλά τη χώρα μου». 

Θα είσαι μόνος σου στην Ελλάδα;

«Η κοπέλα μου σκοπεύει να έρθει εδώ, όπως και η οικογένεια μου. Για την ώρα είμαι με τον εκπρόσωπο μου». 

Πώς νιώθεις αυτή τη στιγμή; 

«Ήρεμα και σκέφτομαι πως θα κάνω καλύτερα τα πράγματα σε αυτή τη νέα πρόκληση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα