Αποκαλύψεις – φωτιά για τον Ντόναλντ Τραμπ

Σε αποκαλύψεις- φωτιά για τον Ντόναλτ Τραμπ και τα όσα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες στον Λευκό Οίκο προέβη ο Μάικλ Γουλφ, βιογράφος του Ρόμπερτ Μέρντοχ, στο νέο του βιβλίο.  Μιλά γα τους φόβους του προέδρου των ΗΠΑ για δηλητηρίαση αλλά και τις σχέσεις του με την γυναίκα του.

Η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ έχουν κάνει συμφωνία για το ποιος από τους δυο θα είναι στο μέλλον υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Γουλφ γράφει στο βιβλίο του: «Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος δεν θα είναι η Χίλαρι Κλίντον αλλά η Ιβάνκα Τραμπ».

Πόλεμος” ανάμεσα σε Εβραίους και μη Εβραίους

Η φαγωμάρα ανάμεσα στους συμβούλους του Τραμπ δεν έχει προηγούμενο. Ήταν χωρισμένοι σε δυο ομάδες. Η μια αποτελείτο από τον Κούσνερ, την Ιβάνκα και τον σύμβουλο για τα οικονομικά, Γκάρι Κον, και η άλλη από τον Στηβ Μπάνον και τους συνεργάτες του. Όπως είπε στον Γουλφ ο θρυλικός Χένρι Κίσινγκερ: «Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα σε εβραίους και μη εβραίους».

Τον θάβουν πίσω από την πλάτη του

Ο δισεκατομμυριούχος και πιο παλιός συνεργάτης και φίλος του Ντόναλντ Τραμπ, Τόμας Μπαράκ Τζούνιορ, τον οποίο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να κάνει επιτελάρχη του Λευκού Οίκου, φέρεται να είπε: «Δεν είναι μόνο τρελός, είναι και ηλίθιος». Ο Μπαράκ διέψευσε ότι το έχει πει αυτό, αλλά…

Τα δάκρυα της Μελάνια

Ο Γουλφ στο βιβλίο του γράφει ότι κανείς δεν φανταζόταν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γινόταν Πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι περισσότεροι μάλιστα προσπαθούσαν να εκμεταλλευθούν την προβολή τους στα ΜΜΕ για να γίνουν γνωστοί και τίποτε άλλο. Η δε Μελάνια Τραμπ ήταν τρομοκρατημένη στο ενδεχόμενο να γίνει Πρώτη Κυρία. Όταν ξεκαθάρισε το αποτέλεσμα, η Μελάνια έβαλε τα κλάματα και δεν ήταν κλάματα χαράς.

Καυγάς  με τις Μυστικές Υπηρεσίες και η κλειδαριά στο δωμάτιό του

Ο Τραμπ είχε άγριο καβγά με τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, γιατί ήθελε να βάλει κλειδαριά στο δωμάτιό του (κάτι που απαγορεύεται στον Λευκό Οίκο).

Επίσης, κοιμάται σε χωριστά δωμάτια με την Μελάνια και όπως λένε είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μετά τους Κέννεντι. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το προσωπικό, ο Τραμπ δεν θέλει να του τακτοποιούν το κρεβάτι και πετάει τα ρούχα του στο πάτωμα κι εκεί θέλει να μένουν μέχρι να ζητήσει να τα μαζέψουν. Επίσης, επειδή ο μεγάλος του φόβος είναι ότι θα τον δηλητηριάσουν δεν αφήνει κανέναν να αγγίζει την οδοντόβουρτσά του.

«Στολίζει» τους συνεργάτες του ο Τραμπ

Σύμφωνα με τον Γουλφ, ο Τραμπ αποκαλεί τον Μπάνον άπιστο, τον Πρίμπους αδύναμο και κοντό, τον Σπάισερ ηλίθιο και την Κόνγουεϊ κλαψιάρα. Επίσης φέρεται να έχει πει ότι ήταν λάθος του να φέρει την κόρη του Ιβάνκα και τον σύζυγό της στην Ουάσινγκτον!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα