Αποκλειστικές δηλώσεις: Ο άντρας που μας «κλέβει» τη Βάνα Μπάρμπα: Κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μετακομίζει Λονδίνο

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Στα 52 της χρόνια, πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ, η Βάνα Μπάρμπα καλείται να πάρει μία σημαντική απόφαση ζωής. Έχοντας κουραστεί να είναι ο άντρας της ζωής της εδώ και δεκαετίες, μεγαλώνοντας μόνη της και άξια το παιδί της, και επιλέγοντας μία μοναχική ζωή, «χτυπάει» το χέρι στο τραπέζι, κάνει την προσωπική της ανατροπή και δίνει οριστικά την καρδιά της στα χέρια του Τάρεκ Καϊτούνι.

Η γνωριμία της με τον γοητευτικό επιχειρηματία που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο μετράει περίπου στα 10 χρόνια και η σχέση τους, που ξεκίνησε από μια φιλία και εξελίχθηκε σε κάτι πιο βαθύ και ουσιώδης, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εκείνη για να μοιραστεί μαζί του με συντροφικότητα και αγάπη όλη την υπόλοιπη ζωή της, κάνοντας ένα σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν είναι έρωτας όλο αυτό που ζω. Είναι ωραίο να συγκατοικούν δύο άνθρωποι, να συμβιώνουν, να μένουν μαζί. Αυτό είναι αγάπη», εξηγεί στην «Α» η δημοφιλής ηθοποιός, που σύμφωνα με τη νέα ζωή που είναι έτοιμη να ξεκινήσει, θα μοιράζεται μεταξύ Λονδίνου και Ελλάδος, αφού δεν είναι διατεθειμένη για την ώρα να εγκαταλείψει τον σημαντικό αγώνα της, και δη φιλανθρωπικό, στο πλευρό του δημάρχου Γλυφάδας.

Είστε ερωτευμένη, κυρία Μπάρμπα;

«Να ξεκαθαρίσω ότι δεν τίθεται θέμα γάμου. Πρόκειται για συγκατοίκηση, για συμβίωση, κάτι που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Δεν έχει να κάνει με έρωτα η απόφασή μου αυτή. Είναι ωραίο να μένεις με κάποιον, και αυτό εγώ το ορίζω ως αγάπη».

Μετά από χρόνια μοναξιάς, τι σας κέρδισε στον εν λόγω άντρα;

«Κουράστηκα να είμαι μόνη μου. Θέλω να είμαι και να μείνω με έναν άνθρωπο. Κοντεύω τα 52. Φτάνει πια. Μεγάλωσα το παιδί μου και  θέλω να μείνω με κάποιον.  Είχα συνηθίσει στη μοναξιά. Είμαι γυναίκα πάνω από όλα και το ξέχασα αυτό. Κουράστηκα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Αρκετά με αυτό το στυλ που είχα υιοθετήσει όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε μόνοι  μας. Τέρμα. Κουράστηκε η ψυχή μου».

Πώς γνωριστήκατε με τον Τάρεκ;

«Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε κοντά στα 10 χρόνια φίλοι. Η σχέση μας είναι φιλία περισσότερο και αγάπη. Δεν είναι έρωτας. Τώρα στην ηλικία που είμαστε για έρωτες θα μιλάμε και θα σκεφτόμαστε; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είμαστε δύο μεγάλοι άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν μαζί με πλήρη συνείδηση και επίγνωση. Ούτε έρωτες ούτε ξε-έρωτες. Αυτό που ζούμε είναι πολύ πιο σημαντικό, πιο βαθύ, πιο ουσιώδες. Και ίσως τελικά να μένουν αυτές οι σχέσεις που δεν έχουν πάθη και μίση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα