Αποκλειστικές φοιτητικές προσφορές με το COSMOTE Student

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ…

Ένα σύνολο με αποκλειστικές φοιτητικές προσφορές, το COSMOTE Student, σχεδίασε η COSMOTE, παρέχοντας μοναδικά προνόμια για επικοινωνία, διασκέδαση, αλλά και προνομιακές τιμές σε βιβλία και προϊόντα τεχνολογίας.

Με το COSMOTE Student οι φοιτητές μειώνουν τα έξοδα επικοινωνίας τους και απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια όπως ομιλία με όλους και ξέγνοιαστο σερφάρισμα από το σταθερό και το κινητό, προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας όπως Smartphones, Tablets, laptops, αξεσουάρ, 2 στην τιμή του 1 μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, αλλά και -15% σε όλα τα είδη στο CosmoteBooks.gr. Συγκεκριμένα:

* Ομιλία με όλους και ξέγνοιαστο σερφάρισμα από το σταθερό και το κινητό

Με το COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student ο φοιτητής απολαμβάνει
* 1.500 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλη την COSMOTE, 500 λεπτά και 100 SMS προς όλους
* 2GB για σερφάρισμα στο Internet
* σταθερό λογαριασμό χωρίς εκπλήξεις, μόνο από 15€ το μήνα
* και δυνατότητα για δωρεάν Smartphone ή Tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Tο WHAT’S UP προσφέρει στους φοιτητές τρία ξεχωριστά πακέτα ομιλίας και SMS:
* 1.000′ προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα, μόνο με 5€
* 1.200′ και 100 SMS προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα, μόνο με 7€
* 300 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP για ένα μήνα, μόνο με 1€.

Επιπλέον:
* δώρο 600’ προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP και 600ΜΒ την 1η κάθε μήνα, με προϋπόθεση ανανέωσης 10€ τον προηγούμενο μήνα
* αλλά και 600ΜΒ δώρο αυτόματα με κάθε ανανέωση από 10€.

Για ξέγνοιαστο σερφάρισμα από τον υπολογιστή, το laptop ή το Tablet, όπου κι αν βρίσκεται, ο φοιτητής με κάθε σύνδεση στο COSMOTE Internet On The Go Student, μπορεί να έχει 5GB Mobile Internet μόνο με 7€/μήνα και δωρεάν ένα USB Stick 21,1Mbps. Εναλλακτικά, μπορεί να σερφάρει χωρίς δεσμεύσεις με το COSMOTE Internet on The Go με κάρτα Student Full Pack, με το οποίο μόνο με 20€ αποκτά δωρεάν Internet για 2 μήνες, 8GB συνολικά και επιπλέον 4GB/μήνα μόνο με 6€.

Και για όσους θέλουν να απολαμβάνουν Internet στο σπίτι με ταχύτητες έως 50Mbps, για να βλέπουν βίντεο, να σερφάρουν, να κάνουν downloading & uploading ταυτόχρονα και να επικοινωνούν μπορούν να επιλέξουν το ΟΤΕ Double Play για Φοιτητές από 23,25€/μήνα.

* Προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας: Στα καταστήματα OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι φοιτητές μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, laptops, τηλεοράσεις, Games σε απίστευτες τιμές, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους.

* COSMOTE DEALS for YOU: Οικονομική διασκέδαση αποκλειστικά για τους συνδρομητές της προσφέρει η COSMOTE με το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU, μέσω των συνεργασιών που έχει εξασφαλίσει. Στέλνοντας ένα κενό SMS στο 190192 οι φοιτητές μπορούν να περνούν καλά και οικονομικά με τους φίλους τους, αξιοποιώντας προσφορές όπως 2 στην τιμή του 1 σε Village Cinemas, chillbox, KFC και Pizza Hut.

* CosmoteBooks.gr: Με -15% σε όλα τα είδη στο CosmoteBooks.gr μέχρι το τέλος της φοιτητικής περιόδου, οι φοιτητές αποκτούν πιο οικονομικά τα βιβλία3, τα παιχνίδια, τις ταινίες και τα χαρτικά που επιθυμούν, από το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα