Αποκλειστικό: Η παράνομη σχέση παντρεμένου «γαλάζιου» βουλευτή με σέξι τραγουδίστρια

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Καιρό τώρα γνωρίζαμε ότι η εν λόγω γνωστή τραγουδίστρια καυχιόταν για τον δεσμό της με έναν πολύ ισχυρό άντρα, που δεν μπορούσε να αποκαλύψει όμως το όνομά του γιατί υπήρχε κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Και ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν θα είχε πρόβλημα να το «διατυμπανίζει» από ευτυχία, αφού και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τους επώνυμους έρωτές της αλλά και το επεισοδιακό τέλος του γάμου της, στην προκειμένη φάση η τραγουδίστρια με τα πληθωρικά προσόντα που «βγάζουν» μάτια έχει πάρει όρκο να κρατήσει σιγή ιχθύος για να προστατεύσει τον ισχυρό άντρα και σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως που διέρρευσαν πρόσφατα, αφού το καλά δικό τους επτασφράγιστο μυστικό έχει αρχίσει να γίνεται σούσουρο με διαστάσεις σκανδάλου τόσο στους διαδρόμους της Βουλής όσο και στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, η ταυτότητα του παράνομου εραστή της πραγματικά μας άφησε άφωνους.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν, πρόκειται για έναν πολύ γνωστό «γαλάζιο» βουλευτή, που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ξαναδώσει δικαίωμα να ακουστεί κάτι για την προσωπική του ζωή, δείχνοντας φουλ ερωτευμένος και προ πάντων πιστός στη γοητευτική σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.

Ο εν λόγω βουλευτής όμως αποδείχτηκε κρυφό «μπουμπούκι» με αγκάθια, αφού όπως αναφέρουν οι φήμες, εδώ και δύο χρόνια καταφέρνει να κάνει διπλή ζωή, δείχνοντας μεν στα ΜΜΕ πιστός οικογενειάρχης και παράλληλα να ζει τον έρωτά του με τη μελαχρινή γνωστή τραγουδίστρια. Οι συναντήσεις τους γίνονται υπό άκρα μυστικότητα στο σπίτι της, αλλά και σε μέρη που δεν μπορεί κάποιους να αντιληφθεί. Όσοι έχουν πληροφορηθεί τα καμώματά του, όπως τους έχουν ακούσει να εξομολογούνται, ζουν για τη στιγμή που η σύζυγός του, που φημίζεται ότι δεν είναι και τέρας ψυχραιμίας, θα αντιληφθεί την παράνομη ροζ ζωή του συζύγου της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα