Αποκλειστικό:Το άγνωστο «γδύσιμο» της Τζούλιας Αλεξανδράτου:Της έκλεψαν 300.000 ευρώ και κοσμήματα

Άνθρωποι του περιβάλλοντος της Τζούλιας Αλεξανδράτου αποκάλυψαν στην «Α» ότι πριν από τρία χρόνια το γνωστό μοντέλο ήρθε αντιμέτωπο με μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη: Επιστρέφοντας στο σπίτι που έμενε τότε στα βόρεια προάστια, και που της είχε παραχωρήσει συνεργάτης της για να μένει, είδε να λείπουν από το μέρος που έκρυβε τα χρήματά της το ποσό των 300.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Αν και στην αρχή πίστεψε ότι στο διαμέρισμα εισέβαλαν ληστές, το γεγονός ότι δεν τα είχαν κάνει όλα άνω-κάτω για να βρουν τα λάφυρά τους την έβαλε σε υποψίες ότι πίσω από τη ληστεία κρύβονται άνθρωποι από το περιβάλλον της που γνώριζαν τον χώρο και τις κρυψώνες της. Ωστόσο, μη έχοντας αποδείξεις που να «δένουν» τις υποψίες της, οι άγριοι καβγάδες και τα απειλητικά μηνύματα που αντάλλαξε με τους εν λόγω ανθρώπους δεν είχαν αποτέλεσμα. Αν και η Τζούλια από την πρώτη στιγμή είχε υποψιαστεί ποιοι είναι οι δράστες, προτίμησε να σιωπήσει στις Αρχές, ελπίζοντας ότι εκείνοι θα της επιστρέψουν κάποια στιγμή όλα όσα της πήραν.

Πάντως, μέχρι και σήμερα η Τζ. Αλεξανδράτου –η οποία παίρνει διαζύγιο από τον Κριστιάν Καρπόζηλο και επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα– τα «κλαίει» αυτά τα €300.000 και τα κοσμήματα της. Και το χειρότερο; Συνεχίζει να κάνει παρέα με τους «ληστές» της που ποτέ δεν παραδέχτηκαν ότι το έκαναν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα