Αποκλειστικό:Το παρασκήνιο του χωρισμού γνωστής παρουσιάστριας

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

 

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ο Τζέικομπς Ρέισιν φέρεται πώς αποφάσισαν να ρίξουν τους τίτλους τέλους! Τον τελευταίο καιρό άνθρωποι του περιβάλλοντος της δημοσιογράφου, που ζει και εργάζεται μόνιμα στη Σουηδία τα τελευταία χρόνια, μαρτυρούσαν ότι ήταν σε κρίση με τον κατά δέκα χρόνια νεότερο αγαπημένο της.

Το ότι εδώ και ένα μήνα κάνει μόνη της διακοπές στην Ελλάδα, χωρίς τον Σουηδό σύντροφό της παρά μόνο με την κόρη της, ήρθε να ρίξει κι άλλο λάδι στη «φωτιά» των φημών, αφού κάθε χρόνο γιόρταζαν την επέτειό τους στη Σαντορίνη όπου γεννήθηκε και ο έρωτάς τους.

Όπως αναφέρουν στην «Α» οι γνώστες του παρασκηνίου του χωρισμού της, η αρχή του τέλους ξεκίνησε όταν η Αλ. Πασχαλίδου φέρεται να ήταν αντίθετη στις πιέσεις του να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και –γιατί όχι;– ένα παιδί. Βέβαια δεν λείπουν και αυτοί του περίγυρού της, που υποστηρίζουν ότι είναι απλά μία κρίση που θα περάσει σύντομα, περιμένοντας πώς και πώς τον αγαπημένο της να έρθει στη χώρα μας να της κάνει την έκπληξη που θα φέρει την επανασύνδεση. Ευχόμαστε να ξεπεράσουν σύντομα αυτά που τους οδηγούν στον χωρισμό, αφού υπήρξαν ένα πολύ ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι.

0042_JACOB_RASIN_EVGENIA_PASXALIDOY_1572015

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα