Αποκλειστικό: Αυτή είναι η γυναίκα που στηρίζει τον Φερεντίνο πριν και μετά το διαζύγιο

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου, τα δημοσιεύματα δεν άργησαν να «οργιάσουν» για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο μετά από δώδεκα χρόνια γάμου.

Με τους δυο τους να δηλώνουν ότι έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις μετά την απόφασή τους αυτή, έχοντας δυο παιδιά να τους ενώνουν για πάντα, οι παπαρατσίστικες φωτογραφίες του παρουσιαστή με μία μυστηριώδη γυναίκα στο πλευρό του που δημοσίευσε το περιοδικό «You» δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, κάνοντας λόγο για νέο έρωτα στη ζωή του.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός του, όμως, άλλα αποκάλυψαν στην «Α». Αφού αρχικά διέψευσαν τη φερόμενη ως νέα ερωτική του σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα, στη συνέχεια υπέδειξαν την πραγματική γυναίκα που του έχει σταθεί βράχος το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους και τις φήμες που καιρό τώρα σιγοψιθυρίζονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, η ραδιοφωνική συνεργασία του Χρ. Φερεντίνου με την Αθηναΐδα Νέγκα στη ραδιοφωνική συχνότητα των «Παραπολιτικών», γέννησε μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, σε σημείο να είναι αχώριστοι, να πηγαίνουν μαζί για ψώνια στα βόρεια προάστια, όπως τους είχαν απαθανατίσει οι παπαράτσι σε εμπορικό κέντρο, χωρίς όμως να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες τους, να αφιερώνουν πολύ χρόνο καθημερινά ο ένας στον άλλον.

Η μελαχρινή ραδιοφωνική παραγωγός και μητέρα ενός παιδιού φέρεται να είναι από τις πρώτες που έμαθε για τη μεγάλη κρίση στον γάμο του, βοηθώντας τον να πάρει τη δύναμη να πάει παρακάτω και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του. Η σχέση τους είναι τόσο στενή εδώ και μήνες, που έχει κάνει πολλούς να διαδίδουν πολλά περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ” του Σαββατοκύριακου.

negka-ferentinos

5094_athinais_nega_8102012

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα