Αποκλειστικό: «Βροχή» εξωδίκων στον Γιάννη Φλωρινιώτη

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου-Ζαράγκα

 

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πάλαι ποτέ φιλία του Γιάννη Φλωρινιώτη και της Ρούλας Κυριακάκη, μετατρέποντάς τους σε ορκισμένους εχθρούς. Εκείνη, μη μπορώντας να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, και φανερά θιγμένη όπως δήλωσε στην «Α», από τον διασυρμό που της έκανε ο τραγουδιστής μέσω Facebook, προχώρησε σε εξώδικα!

«Είναι ψευδή όλα αυτά που λέει για εμένα. Έχω αρρωστήσει εγώ και τα παιδιά μου», δηλώνει στην «Α» η Ρ. Κυριακάκη, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

Όπως μας εξήγησε, αφού αρχικά πήγε στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι έχει σοβαρές απειλές κατά της  ζωής της από άτομα του περιβάλλοντος του Γ. Φλωρινιώτη, και καταθέτοντας όλα τα στοιχεία που συγκλίνουν στους ισχυρισμούς της, στη συνέχεια απευθύνθηκε στον δικηγόρο της.

Παραλήπτες των εξωδίκων-διαμαρτυριών της, προειδοποιώντας τους για μηνύσεις αν δεν συμμορφωθούν, έγιναν ο τραγουδιστής, η κόρη του Αννούλα Φλωρινιώτη, η φίλη του Ρούλα Στεργίου και ο Χρήστος Τσικνιάς.

 

Το δριμύ κατηγορώ του Γ. Φλωρινιώτη: «Είσαι γυναίκα ΑΡΑΧΝΗ»

Ο Γ. Φλωρινιώτης πριν από λίγο καιρό έκανε μία πρωτοφανή δημόσια καταγγελία, θέλοντας να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο της γυναίκας που φιλοξενούσε για τέσσερα χρόνια στο σπίτι του. Κατηγορώντας τη για πάρα πολλά, εκ των οποίων το ότι τους φέρθηκε αχάριστα, την τάιζαν, την πότιζαν, ενώ εκείνη τους δυσφημούσε σε φίλους και γνωστούς, προσπαθώντας μάλιστα με ραδιούργο τρόπο να διαλύσει την οικογένειά τους. Στα  μακροσκελή και οργισμένα κείμενά του ο τραγουδιστής αναφερόταν στην πρώην φίλη του με βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Αχάριστη. Σε φιλοξενούσαμε, σε ποτίζαμε, σε ταΐζαμε, σε βγάζαμε νύχτα και μέρα έξω, και σε όποιον σε γνώριζα του έλεγες ότι μας τάιζες, με τι λεφτά κυρία μου, με τη σύνταξή σου, που σε δέκα μέρες τη χαλούσες σε 50 κούτες τσιγάρα που αγόραζες και τα έστελνες στην Κρήτη, και στα ψώνια σου, και συνέχεια ζητούσες δανεικά από εμάς και τους φίλους μου. Τι να σου κάνω βρομούσες πάνω και κάτω και εγώ δεν μπορώ τις κακοσμίες. Για αυτό μόλις με είδες με την Ρούλα Στεργίου στην φωτό τρελάθηκες και έγραψες ότι όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας. Δηλαδή με σένα που έβγαινα φωτο δεν γελούσαν όλοι και μου έλεγαν τι το θέλεις αυτό το σούργελο δίπλα σου, αλλά εγώ δεν σ’ τα έλεγα μην σε στενοχωρήσω. Είσαι η πιο επικίνδυνη γυναίκα που γνώρισα. Γυναίκα αράχνη, εγώ αυτά είχα να πω προς το παρόν και με αποδείξεις, ο κόσμος δεν είναι χαζός καταλαβαίνει», είναι ένα μικρό απόσπασμα των όσων δήλωσε δημοσίως ο Γ. Φλωρινιώτης.

«Τον λυπάμαι. Εγώ τον τάιζα, δεν είχε τσιγάρα να πάρει»

Μέσα σε χρόνο dt η επίθεση του Γ. Φλωρινιώτη στη Ρούλα Κυριακάκη έκανε τον γύρο του διαδικτύου, κλονίζοντας την ηθική τιμή της όπως μας είπε, αφού  όλα όσα της καταλογίζει είναι ψέματα, παρουσιάζοντάς μας μέχρι και μηνύματα που της είχαν στείλει φίλοι του τραγουδιστή, που τη συμβούλευαν να φύγει από κοντά του αφού την εκμεταλλεύεται. Θέλοντας να προστατεύσει το όνομά της και την ψυχική υγεία των παιδιών της, η Ρ. Κυριακάκη, έσπευσε στον δικηγόρο της, ζητώντας τη βοήθεια του Νόμου.

«Με αισθήματα οργής και αγανακτήσεως, ανέγνωσα το περιεχόμενο των σελίδων στο σύστημα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, δυνάμει του οποίου, και οι τέσσερις προς εσάς προς τους οποίους απευθύνεται η παρούσα, αναφερόμενοι στο πρόσωπό μου, εκτοξεύετε εις βάρος μου βαρύτατους υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, ενώ παράλληλα δεν παραλείπετε να δημοσιοποιείται παράνομα προσωπικά δεδομένα, τόσο τα δικά μου όσο και της οικογένειάς μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώδικό της που δημοσιεύει η εφημερίδα “Άποψη” του Σαββατοκύριακου.

Και συνεχίζει:

«Ειδικότερα: Ο πρώτος εξ υμών  Ιωάννης Φλωρινιώτης Αποστολίδης, ούτε λίγο ούτε πολύ διαδίδει γεγονότα εν γνώσει του ότι είναι ψευδή, ότι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο με φιλοξενούσε στην κατοικία του, ότι ζούσα παρασιτικά εις βάρος του, ήτοι ότι τάχα με τάιζε, ότι τάχα με ψυχαγωγούσε , ενώ το αληθές είναι το αντίστροφο, ότι δηλαδή, σεβόμενη ότι είχε οικονομικές δυσχέρειες εκείνο το διάστημα, κάλυπτα εγώ τις ως άνω υποχρεώσεις, πράγμα που ισχυριστήκατε και οι τέσσερις εξ υμών. Σε μια ατέρμονη λασπολογία εις βάρος μου, δεν διστάσατε όλοι σας σπιλώστε και τη σχέση που έχω με την ανήλικη κόρη μου, ότι τάχα την εγκατέλειψα στο Ρέθυμνο, και ότι τάχα συζεί με έναν Αλβανό, αρνούμενη να τη συνοδεύσω στον γιατρό».

Σύμφωνα όσα είπε στην «Α» η Ρούλα Κυριακάκη, η γνωριμία τους έγινε πριν από τέσσερα χρόνια από κοινή τους φίλη στην Κρήτη, και ο Γ. Φλωρινιώτης ήταν εκείνος που την παρακαλούσε να έρθει στην Αθήνα να τη φιλοξενήσει. Μετά από πιέσεις του αποδέχτηκε την πρόσκλησή του, και έκτοτε και για τέσσερα χρόνια, ανά μικρά χρονικά διαστήματα έμενε σπίτι του και επέστρεφε στη βάση της.

«Εγώ δεν έφυγα μαλωμένη από το σπίτι του. Ίσα-ίσα χαιρετηθήκαμε, και μου είπε να μη χαθούμε, να τον παίρνω κάνα τηλέφωνο. Κάποια στιγμή αυτά που έβλεπα και που γινόντουσαν εκεί μέσα, δεν μου άρεσαν, και έτσι πήρα την απόφαση να φύγω και να νοικιάσω μία γκαρσονιέρα να μείνω μόνη μου. Έφυγα ωραία και καλά χωρίς να ανταλλάξουμε καμία κουβέντα», εξηγεί στην «Α» η Ρ. Κυριακάκη.

Και αφού φύγατε από το σπίτι του όμορφα, γιατί να σας κατηγορήσει για τόσα άσχημα πράγματα;

«Όλο αυτό δεν είναι δικό του γράψιμο, αλλά από τη στιγμή που συμφώνησε να ανέβουν, έχει όλη την ευθύνη. Αυτά τα έχει γράψει ένας δημοσιογράφος που φιλοξενεί στο σπίτι του, αναφέρεται και αυτός στα εξώδικα, όπου μαζί με τον γιο του, μου κάνανε διάφορες πλάκες. Με παίρνανε από απόκρυψη και με απειλούσαν για τη ζωή μου, ότι δυσφημώ την οικογένειά τους, ότι θα πάθω κακό και άλλα πολλά. Κάποια στιγμή έκαναν λάθος, και με πήραν από το κινητό της Αννούλας Φλωρινιώτη. Εγώ λοιπόν όλα αυτά πήγα και τα έδειξα στην Αστυνομία».

Ποιος είναι τότε ο πραγματικός λόγος που ξέσπασε δημόσια εναντίον σας ο κύριος Φλωρινιώτης;

«Δεν δυσφήμισα ποτέ την οικογένεια. Ξέρετε ποιος είναι ο κύριος λόγος. Το οικονομικό. Έχει να δουλέψει πολλά χρόνια ουσιαστικά και κάνει μερικές εμφανίσεις, και δεν έχει φράγκο. Με ήθελαν εκεί για να τους πληρώνω τα πάντα. Αυτό είναι το μυστικό των όσων έχουν συμβεί. Και με το που έφυγα, το έκαναν όλο αυτό για να με τρομοκρατήσουν. Δεν σέβονται όμως ότι έχω δυο παιδιά να προστατεύσω και τους έχουν προκαλέσει όλα αυτά σοβαρό πρόβλημα. Ξέρετε πόσα μηνύματα φίλων του έχω κρατημένα που μου λένε “φύγε, σε εκμεταλλεύονται”; Μάλιστα σε ένα από αυτά μου μεταφέρουν χαρακτηριστικά τα λόγια του: “Ευτυχώς που την έχω και με ξελασπώνει. Τώρα δεν έχω να αλλάξω μπαταρία αυτοκινήτου”. Το κακό λοιπόν είναι που έφυγα και χάσανε το χρήμα. Εγώ δόξα το Θεό έχω το εισόδημά μου και δεν έχω καμία ανάγκη».

Είχατε ερωτική σχέση μαζί του;

«Αν είναι δυνατόν! Δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση μαζί του. Απλά μία φιλία. Και όταν είχαν κυκλοφορήσει κάτι φωτογραφίες με εκείνον στο μπάνιο και εμένα στο σαλόνι του σπιτιού, αφήνοντας υπονοούμενα στα δημοσιεύματα ότι είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι, έγινα ρεζίλι τότε στην Κρήτη. Εγώ ήμουν χήρα γυναίκα και δεν είχα δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Απλά συμπάθησα τον Γιάννη  Φλωρινιώτη και γλυκάθηκα από τη λαμπερή ζωή δίπλα του. Και για αυτό έμενα σπίτι του, για αυτό και του καθάριζα το σπίτι, για αυτό και του πλήρωνα ό,τι μπορούσα και δεν μπορούσα, γιατί περνούσε όμορφα η ώρα μου. Εν γνώσει μου πλήρωνα και δεν με ένοιαζε».

Για να λέτε όμως ότι του πληρώνατε τα έξοδα όλα, δείχνει ότι τον αγαπούσατε…

«Τον συμπαθούσα. Τον αγαπούσα ως άνθρωπο αλλά όχι ερωτικά. Αλλά κάποια στιγμή όταν άρχισαν να μου ζητάνε και τα παιδιά του, είπα “κάτσε, δεν πάει άλλο”. Με βρήκανε κορόιδο και να μου κοπανάνε συνέχεια ότι με φιλοξενούνε. Και μία μέρα απογοητεύτηκα και του λέω, “Κάτσε, ρε Γιάννη, αυτό δεν είναι φιλοξενία, είναι ενοίκιο, είναι συγκατοίκηση”. Εκεί σηκώθηκα και έφυγα. Ποτέ δεν τους έβρισα, ποτέ δεν τους καταράστηκα όπως ισχυρίζονται και ορκίζομαι στον Θεό».

Ποια είναι τώρα τα συναισθήματά σας για τον Γιάννη Φλωρινιώτη;

«Τον λυπάμαι… Είναι τόσα άλλα που μπορώ να πω, αλλά δεν θέλω».

 

Περισσότερα στην εφημερίδα “ΆΠΟΨΗ” που κυκλοφορεί το Σαββάτο.

10300174_743533012364495_4635659199425984117_n

10378910_1082248395159620_7513159520291836956_n

13350418_1143846255666500_6767855534187807128_o

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα