Αποκλειστικό: Δραπέτευσε νύχτα από το «Κρατικό» που νοσηλευόταν μυστικά γνωστός ηθοποιός

Η μάχη με το αλκοόλ και η επιθετική συμπεριφορά.

Υπό άκρα μυστικότητα νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο Κρατικό Νικαίας ο δημοφιλής ηθοποιός και δεν ήταν η πρώτη του φορά.Πριν από μερικούς μήνες, όπως αποκλειστικά είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Άποψη», ο Φώτης Σπύρου είχε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο εν λόγω νοσοκομείο, στην προσπάθειά του να «σωθεί» από το αλκοόλ.

Η διαδικασία αποτοξίνωσης που τον είχαν υποβάλλει τότε οι θεράποντες ιατροί, σε συνδυασμό με την ψυχολογική υποστήριξη είχε στεφθεί με επιτυχία. Ο ηθοποιός παίρνοντας το πολυπόθητο εξιτήριο τότε, όπως είχε εκμυστηρευτεί και στην «Α», ένιωθε δυνατός για το νέο ξεκίνημα στη ζωή του, έχοντας στο πλευρό του τον άντρα της ζωής του, και αφήνοντας πίσω του τους «δαίμονες» του παρελθόντος.

Δυστυχώς όμως, πριν από λίγες μέρες θα χρειαζόταν να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι, και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πληγεί το συκώτι του, χρίζοντας άμεσης νοσηλείας. Δύο μέρες μετά την εισαγωγή του όμως, λογικό ήταν λόγω της αποτοξίνωσης που υποβαλλόταν ταυτόχρονα, να παρουσιάσει μία επιθετική συμπεριφορά. Όπως μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα συγγενών που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο μαζί του στη Γ΄ Παθολογική, ο ηθοποιός αρνιόταν κάθε χορήγηση φαρμάκου, είχε εξάρσεις και ξεσπάσματα, και απαιτούσε νευρικά να φύγει.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σπασμών όμως, λόγω της έλλειψης του αλκοόλ, αναγκάστηκαν να τον σταθεροποιήσουν στο κρεβάτι με ειδικούς ιμάντες. Ένα βράδυ όμως, ο Φώτης Σπύρου, πάνω σε μία έξαρση και μην αντέχοντας να είναι δεμένος, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στα πηγαδάκια, βρήκε τρόπο να σπάσει τους ιμάντες και να δραπετεύσει μέσα στη νύχτα, χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς.

Μόλις οι νοσηλεύτριες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν, όταν την επόμενη μέρα, ο Φώτης Σπύρου φέρεται να επέστρεψε από μόνος του στο νοσοκομείο, αποφασισμένος πλέον να συνεχίσει τη θεραπεία για το συκώτι του και όχι μόνο. Πριν από δύο μέρες μάλιστα, κατάφερε να φύγει και πάλι από το «Κρατικό» αυτή τη φορά όμως όχι δραπετεύοντας, αλλά με τη σύμφωνη συγκατάθεση των ιατρών .

ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςφφ

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα