Αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τον Ηλία Δρούλια

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Δέκα ολόκληρες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο ο Ηλίας Δρούλιας με τους γιατρούς να τον  υποβάλλουν σε ένα σωρό εξετάσεις για να καταλάβουν που οφείλεται ο υψηλός πυρετός που δεν έλεγε να κατέβει. Ο οργανισμός τους ήταν εξουθενωμένος, αφού η πολύμηνη συμμετοχή του στο Survival είχε ως αποτέλεσμα να χάσει περισσότερο από 25 κιλά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α» το μέλος των Droulias Brothers, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» από τον αδερφό του Κωνσταντίνο, αλλά και τους δικούς του ανθρώπους, βλέποντας ότι δεν είχε μία απλή γρίπη, όπως πίστευαν στην αρχή, αφού οι μέρες περνούσαν και δεν έλεγε να πέσει ο πυρετός και να συνέλθει.

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο οργανισμός του προβλήθηκε από έναν πολυκυτταρικό ιό, που χρειάστηκαν μέρες για να τον «εξοντώσουν». Ήδη εδώ και δύο μέρες ο Ηλίας Δρούλιας νιώθει πολύ καλύτερα, είναι απύρετος και το εξιτήριο είναι θέμα ωρών για να επιστρέψει δριμύτερος στις μουσικές επάλξεις με τον αδερφό του Κωνσταντίνο. Τέλος καλό  όλα καλά και να του ευχηθούμε περαστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα