Αποκλειστικό: Η μοιραία συνάντηση δύο πρώην: Πώς αντέδρασαν Χατζίδου-Σοϊλέδης

 

Ο χωρισμός τους είναι γεγονός. Αν και η Ελένη Χατζίδου προσπάθησε να «θολώσει» τα νερά απαντώντας στους δημοσιογράφους ότι «οι άλλοι μάλλον γνωρίζουν καλύτερα τι συμβαίνει στη ζωή της από εκείνη», αφήνοντας υπονοούμενα ότι παραμένουν μαζί, ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ξεκάθαρα κατηγορηματικός στη Real Life τονίζοντας πώς «Έχουμε χωρίσει τις τελευταίες 15 μέρες. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ στους λόγους του χωρισμού, όμως δεν πιστεύω πως υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης»!

Τι συνέβη όμως το βράδυ της Παρασκευής, και πώς οι δυο τους ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ όσοι τους είδαν «πάγωσαν»; Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Ο ποδοσφαιριστής διασκέδαζε με φίλους του στο «Fantasia» δείχνοντας στα καλύτερά του. Και ενώ ήταν στο τσακίρ κέφι με την παρέα του, γύρω στις 3.00 μμ την εμφάνισή της στο μαγαζί κάνει η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τους ψίθυρους που έκαναν τον γύρο από στόμα σε στόμα αυτών που γνώριζαν, η Ελένη Χατζίδου διασκέδαζε με φίλες της στο «Hotel Ermou», που μετά από ένα τηλεφώνημα έφυγαν άρον-άρον για το νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζε ο πρώην της. Και με το που την ενημέρωσαν ότι είναι και εκείνος εκεί, όχι μόνο δεν την ενόχλησε, αλλά πήγε και έκατσε σε απόσταση αναπνοής από τον Άρη Σοϊλέδη. Οι υποψιασμένοι που γνώριζαν το παρασκήνιο του χωρισμού τους, φοβήθηκαν μην υπάρξει κάποια έντονη αντίδραση από την πλευρά των δύο πρώην συντρόφων, παρακολουθώντας τους μορφασμούς των προσώπων τους. Όχι μόνο δεν μίλησαν, αλλά με το που ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε την παρουσία της πρώην του, φέρεται πώς πήρε την παρέα του και έφυγε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα