Αποκλειστικό: Θύμα απάτης και διασυρμού η Μελίνα Ασλανίδου

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιτήδειος χρησιμοποιεί το όνομα ενός καλλιτέχνη, για να πετύχει τους κακοπροαίρετους σκοπούς του. Εν άγνοια της Μελίνας Ασλανίδου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε δημόσια μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook, η στενή συνεργάτιδα και προσωπική φίλη της τραγουδίστριας Σούλα Παπαδοπούλου, το εν λόγω άτομο που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, τηλεφωνεί και στέλνει μηνύματα σε ανυποψίαστα θύματα, ισχυριζόμενο ότι είναι η Μελίνα Ασλανίδου. Χρησιμοποιεί μάλιστα και ονόματα συνεργατών της, διασύροντας το ήθος της τραγουδίστριας, που όταν όλο αυτό που έχει γίνει πίσω από την πλάτη , έπεσε στην αντίληψή της, έγινε πυρ και μανία.

 

«Λοιποοοοννν…. εσύ που παίρνεις τηλέφωνα με απόκρυψη σε θαυμαστές της ΜΕΛΙΝΑΣ και παριστάνεις ΕΜΕΝΑ και ακόμα χειρότερα παριστάνουν κάποιοι φίλοι σου Συνεργάτες της Μελίνας και έρχεται και το καλύτερο, παριστάνουν ακόμα και την Μελίνα…μιλώντας στα παιδιά με τον χειρότερο τρόπο και διασύρεις έμενα και βρίζεις την Μελίνα με το δικό μου όνομα και βγάζεις ένα σορό Μ@Λ@ΚΙΕΣ στην κοινωνία, παραμυθιάζοντας όλα τα παιδιά και λέγοντας χίλια δυο ψέματα, ΕΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ… ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΣΟΥ… ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ!!! (επισημάνω παιδιά, ότι ΕΓΩ ΔΕΝ πήρα ουδέποτε τηλέφωνο σε κανέναν σας..πόσο μάλλον η Μελίνα!! )» ήταν το οργισμένο status της συνεργάτιδας της τραγουδίστριας, θέλοντας να προφυλάξει τους διαδικτυακούς φίλους της Μελίνας Ασλανίδου, ώστε να μην την «πατήσουν» όπως πολλοί άλλοι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ μετά από εξονυχιστική έρευνα ανθρώπων της δημοφιλούς τραγουδίστριας, έχουν φτάσει στα ίχνη αυτού που τη διασύρει.

 αααααααααααααααφ

13406941_10208212016992110_7648404317713696610_n

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα