Αποκλειστικό: Καταγγέλλουν πρώην ηθοποιό του «Μπρούσκο»: Τους έχει αφήσει όλους απλήρωτους και όχι μόνο

Σε περιπέτειες έχει μπει ο πρωταγωνιστής που θέλησε να επιχειρήσει και ως παραγωγός, δίνοντας μάχη αυτή τη στιγμή να κρατήσει στον «αέρα» την προβολή του σίριάλ του. Τα παράπονα, οι βαριές κατηγορίες που ακούγονται για εκείνον, μαζί  με επιστολή-καταπέλτη από οργισμένο πρώην εργαζόμενό του, που κοινοποιήθηκε τόσο στο Υπουργείο, όσο και στο κυπριακό κανάλι που προβάλλεται η σειρά,  έχουν αρχίσει να διαδίδονται αστραπιαία.

Μπορεί να μας συστήθηκε ως ηθοποιός, πρωταγωνιστώντας στο δημοφιλή σίριαλ «Μπρούσκο» οι φιλοδοξίες του όμως στον χώρο της υποκριτικής ήταν πολύ μεγαλύτερες, ανοίγοντας τη δική του εταιρία παραγωγής. Μεγαλωμένος στην Ελλάδα αλλά με το κυπριακό αίμα να κυλάει στις φλέβες του έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην Κύπρο, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον κατηγορούν ότι δεν έχουν πάρει τα δεδουλευμένα τους. Αν και προσπάθησαν να πάρουν τα χρήματά  τους με τον ωραίο τρόπο και με συνεχής πιέσεις, δεν τα κατάφεραν, αφού ο ηθοποιός δηλώνει οικονομική δυσκολία στο να τους πληρώσει. Σύμφωνα με τους «ψίθυρους» που ταξιδεύουν από την Κύπρο στην Ελλάδα, οι διαφορές τους θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες. Με τον ίδιο τρόπο θα κινηθούν νομικά εναντίον του εκτός από μακιγιέρ, στιλίστες, εικονολήπτες αλλά και οι Έλληνες ηθοποιοί που εργάζονται για το σίριάλ του που προβάλλεται στην κυπριακή τηλεόραση, αφού τους έχει από μέρα σε μέρα ότι θα πληρωθούν τα επεισόδια χωρίς όμως να έχουν πάρει ευρώ τσακιστό. Μπορεί να παρατηρήθηκαν τον τελευταίο καιρό μαζικές αποχωρήσεις από τη σειρά, αλλά είναι και αυτοί που θα το φτάσουν μέχρι τα άκρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην «Α» άτομο που εργαζόταν στην εταιρία παραγωγής του γνωστού ηθοποιού που αναγκάστηκε να παραιτηθεί, έστειλε μία επιστολή-κόλαφο, με τίτλο «Τα κριτήρια επιλογής εταιριών παραγωγής»,  τόσο στο Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και στο συμβούλιο του καναλιού, όπου καταγγέλλει τις άθλιες συνθήκες των γυρισμάτων, την άσχημη συμπεριφορά του ηθοποιού-παραγωγού προς τους εργαζόμενούς του, αλλά και το μεγάλο χρέος που έχει τους έχει αφήσει.

epistoli-1-teliko

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα