Αποκλειστικό: Νέα αποχώρηση-βόμβα γνωστής παρουσιάστριας από το «Ε»

 

Mετά την Ελεονώρα Μελέτη, τη Ρούλα Κορομηλά εδώ και λίγες ώρες ακόμα ένα λαμπερό όνομα του «Ε» ακούγεται πως αποχωρεί. Με την είδηση να κάνει δειλά δειλά από στόμα σε στόμα τον γύρο στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, στην αρχή ένα σοκ το παθαίνεις, αφού η εν λόγω κυρία υπήρξε ένα από τα άτομα που στήριξαν το κανάλι στις πιο δύσκολες στιγμές.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα το «έπαιζε» σε διπλό ταμπλό στο κανάλι, αφού όταν της ζητήθηκε να αναλάβει τα ηνία του «Πρωινούλι» παράλληλα με την τηλεοπτική της εμφάνιση στα «Καλά Καθούμενα» εκείνη δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της «Α», το γεγονός ότι μετά και την Παρασκευή που τελειώνει το πρωινό αλλά και την Κυριακή που ολοκληρώνει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου, δεν της έχουν ανακοινώσει τίποτα επίσημο για την ανανέωση του συμβολαίου της, αλλά και για το αν την έχουν στα σχέδιά τους για μία δική της εκπομπή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Όλγα Λαφαζάνη φέρεται να είναι έτοιμη για το βήμα εξόδου από το κανάλι.

Όπως αναφέρουν αυτοί που γνωρίζουν το τηλεοπτικό παρασκήνιο, ήδη η παρουσιάστρια έχει κάνει κάποιες επαφές και σε άλλα κανάλια, αναζητώντας αυτό που θα την εκφράζει καλύτερα, αφού οι ιθύνοντες του «Ε» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να επενδύσουν πάνω της, αφού το νέο αίμα Κατερίνα Καινούργιου έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Ευχόμαστε όλες αυτές οι φήμες που ακούγονται να μην οδηγήσουν τελικά στο τηλεοπτικό διαζύγιο που κάποιοι το θεωρούν βέβαιο.

 

proinouli-650_0

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα