Αποκλειστικό: Ο δεσμός-«βούκινο» φιλόδοξης παρουσιάστριας με το αφεντικό της

 

 

 

Ο μεγαλοκαναλάρχης που φημίζεται για τις ιδιαίτερες ερωτικές του ορέξεις, υπόσχεται να την κάνει τη νέα «βασίλισσα» της tv. Το ειδύλλιο του αφεντικού με τη φιλόδοξη παρουσιάστρια δεν κατάφερε να μείνει επτασφράγιστο μυστικό στους διαδρόμους του καναλιού.

Αν και για λίγο ξεχάστηκε το ροζ gossip του καναλιού, λόγω της ανησυχίας που ξέσπασε στους εργαζόμενους μετά το ότι δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας, εκείνη που δεν φέρεται να «ιδρώνει» το αυτί της και να σκάει είναι η μελαχρινή παρουσιάστρια, με τις juicy αναλογίες…

Σύμφωνα με τα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους και όχι μόνο, και την κάνουν βούκινο, χρειάστηκε να υποκύψει στις παράξενες ερωτικές ορέξεις του καναλάρχη, για να τη στέψει τη νέα «βασίλισσα» της καρδιάς του και του καναλιού του, δίνοντάς της μέχρι και εκπομπή. Εδώ και δύο μήνες όμως, εκείνη περπατάει με τον αέρα της καναλάρχισσας, και με ύφος καρδιναλίων που έχει ενοχλήσει πολλούς συναδέλφους της, που βγάζουν καθημερινά τα άπλυτά της στη φόρα, γνωρίζοντας ότι έχει παράλληλη ερωτική ζωή.

Τι κι αν έχει καταφέρει να ξεφύγει κάποιες φορές από τον έλεγχο του ώριμου συντρόφου της, τα όσα λέγονται για εκείνη δεν θα μπορούσαν να μη φτάσουν στα αυτιά του. Ο καναλάρχης, που όλα αυτά τα χρόνια φημίζεται ότι τάζει λαγούς και πετραχήλια σε όσες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες εκπληρώνουν τις ακραίες σεξουαλικές του ορέξεις, την «τσίμπησε» κανα-δυο φορές να του λέει ψέματα.

Πριν από περίπου ένα μήνα, της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και της απομάκρυνσής της από το κανάλι, όταν δηλώνοντας ασθένεια για να μην πάει στη δουλειά της πόσταρε από αλλού φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας να είναι μία χαρά. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από στόμα σε στόμα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, εκείνη τότε συμμορφώθηκε και όσο ξέρει ότι οι άντρες του την παρακολουθούν στενά, είναι τύπος και υπογραμμός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα