Αποκλειστικό: Ο παράνομος έρωτας πολυσυζητημένης παρουσιάστριας με παντρεμένο εφοπλιστή

 

Πανάκριβα δώρα, διαμονή σε βίλα-κρησφύγετο στα νότια προάστια, επίπλωση σπιτιού, τι άλλο θέλει από τη ζωή της η γνωστή πολυσυζητημένη παρουσιάστρια αφού έχει έναν άντρα να της τα προσφέρει όλα απλόχερα;

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τα της παράνομης σχέσης τους από πρώτο χέρι, η γνωριμία τους έγινε στις αρχές του καλοκαιριού, και τι αν τα ΜΜΕ την παρουσιάζουν να είναι σε σχέση με άλλον επίσης γνωστό άντρα, με τον οποίο δεν έχουν «συλληφθεί» ποτέ μέχρι σήμερα από τους παπαράτσι, η παρουσιάστρια ζει ανενόχλητη τον έρωτά της με τον γοητευτικό μεγαλοεπιχειρηματία.

Το ζευγάρι προσέχει πολύ τις κινήσεις του, αφού εκείνος είναι παντρεμένος και με παιδιά, και η πιθανή αποκάλυψη της σχέσης του μόνο σκάνδαλο μεγατόνων θα μπορούσε να αποτελέσει για την οικογένειά του. Οι άνθρωποι που τον καλύπτουν ώστε να μη γίνει αντιληπτός με την παρουσιάστρια, ξέρουν ότι έχει αδυναμία στις λαμπερές κυρίες της τηλεόρασης, και δεν είναι η πρώτη φορά που επισυνάπτει δεσμό εκτός γάμου. Η ξανθιά tv persona όμως παινεύεται για τις πανάκριβες τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα που της έχει κάνει δώρο ο «μυστικός» αγαπημένος της, όπως και το ότι πλήρωσε μία μικρή περιουσία για να της ανακαινίσει το σπίτι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα