Αποκλειστικό: Ο πραγματικός λόγος που δεν μιλιούνται η Σάγια με τη Νάνσυ των ΗΙ-5:Τα είχαν με τον ίδιο τραγουδιστή

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σάγια αναφέρθηκε στο τέλος στο HI-5 ενώ αποκάλυψε ότι ενώ έχει σχέσεις μέχρι και σήμερα με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, μόνο με τη Νάνσυ δεν έχει κρατήσει επικοινωνία.

«Η Μαρλέν είναι στην Αμερική και είναι καλά. Μιλάμε στο facebook, όποτε έρχεται στην Ελλάδα συναντιόμαστε. Την Ειρήνη Ψυχράμη επειδή είναι εδώ στην Ελλάδα, την βλέπω συχνά. Με την Φρόσω έχουμε κανά δυο χρόνια να βρεθούμε, αλλά την προηγούμενη φορά ήταν πολύ καλά. Μόλις είχε γυρίσει από την Αγγλία που είχε πάει για σπουδές και τότε ήταν στην Κύπρο. Με τη Νάνσυ έχουμε χαθεί ακόμα περισσότερο καιρό, αλλά φαντάζομαι πως είναι καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια!

Η «Ά» που γνωρίζει το γιατί τα δύο μέλη του συγκροτήματος δεν μιλιούνται, αποκαλύπτει τους λόγους που τις έκαναν να τσακωθούν άσχημα, και έρωτας είναι η αιτία. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, την περίοδο που απάρτιζαν το γυναικείο συγκρότημα, η Νάνσυ ήταν σε σχέση με τον Δημήτρη Λιόλιο, που έχει συμμετάσχει τόσο στο «Fame Story» όσο και στο «The Voice»!

Και ενώ το ζευγάρι διατηρούσε ένα χρόνο σχέση, συγκατοικώντας μάλιστα, ο φτερωτός άγγελος έριξε τα βέλη του και στη Σάγια, για την οποία ο Δημήτρης Λιόλιος έδωσε τέλος στον έρωτά του με τη Νάνσυ για να είναι μαζί της. Ε δεν ήθελε και πολύ να γίνει το κακό, με τους καβγάδες των τριών τους να είναι ομηρικοί. Ο Δημήτρης Λιόλιος μετά το τέλος της σχέσης του με τη Νάνσυ, έγινε ζευγάρι με τη Σάγια, μένοντας και κάτω από την ίδια στέγη, στο διαμέρισμά του στο Χαϊδάρι. Ποτέ όμως η Νάνσυ, όπως αναφέρουν οι ψίθυροι στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, δεν συγχώρησε τον ίδιο αλλά ούτε και τη συνάδελφο της και φίλη της μέχρι τότε.

Group01-1

φφφφφφφφφφφσ

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα