Αποκλειστικό: Ποια μέλη της οικογένειάς της συγχώρεσε η Καίτη Γκρέυ

Είχε πάρα πολλά χρόνια να τους μιλήσει η «μεγάλη» κυρία του πενταγράμμου, αλλά είπε να δώσει τόπο στην οργή. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με την εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη.

Μια νέα αρχή στη σχέση της με τον γιο της αλλά και τη νύφη της αποφάσισε να κάνει η Καίτη Γκρέυ. Έχοντας να τους μιλήσει πάρα πολλά χρόνια, φέροντας μέσα της πολλά παράπονα για τον τρόπο που της έχουν φερθεί, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας, υπέκυψε στις πιέσεις φίλων της, να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να δώσει «άφεση  αμαρτιών» στον γιο της Βασίλη.

Με την ίδια να ζει μόνη της έχοντας βοήθεια από κάποιες γυναίκες που κατά καιρούς τη φροντίζουν έναντι αμοιβής, όπως την άκουσαν να εξομολογείται, έχοντας μεγαλώσει αρκετά, νιώθει την ανάγκη να έχει δίπλα της την οικογένειά της.

Η σχέση της με τον γιο της όμως και πατέρα της Αγγελική Ηλιάδη, δεκαετίες τώρα κινείται στα «κόκκινα» με τους δυο τους να μη μιλιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, να τα ξαναβρίσκουν και λίγο καιρό μετά να τσακώνονται άσχημα. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso η κα Κ.Γκρέυ είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τον μονάκριβό της και τη νύφη της Έφη, κατηγορώντας τους δημοσίως ότι γνώριζαν πολλά για τη δολοφονία του πατέρα του γιου της κόρης τους, Μπάμπη Λαζαρίδη.

Μάλιστα δεν δήλωσε να κατηγορήσει το παιδί της, ότι εκείνος ευθύνεται που δεν έχει δική της τη μισή Αθήνα, αφού όλα τα λεφτά που έβγαζε από τις νυχτερινές της εμφανίσεις και το τραγούδι, εκείνος τα έπαιζε στον τζόγο. «Εγώ όσο δούλευα τα λεφτά μου τα έπαιρνε αυτός: ο γιος μου. Εγώ έπρεπε να έχω τη μισή Αθήνα και τα πήγαινε στον ιππόδρομο. Και είχα την κοπέλα που ήτανε δεκαπέντε χρόνια δίπλα μου, την Τασία, και μου ‘λεγε “μην του τα δίνεις, θα μείνεις στο δρόμο, θα καταστραφείς”. Όταν σταμάτησα από τη δουλειά, κόπηκε και ο μισθός που έδινα στον γιο μου. Τέσσερα χρόνια δεν με πήραν ένα τηλέφωνο να δουν αν είμαι καλά. Το παιδί τους δεν θα ήταν μακριά αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Όταν έδινα λεφτά στον γιο μου, της έδινα κι αυτής, της νύφης μου, εκατό χιλιάρικα μπροστά της. Είμαι πολύ απογοητευμένη με τον γιο μου. Η αστυνομία θα πρέπει να καλέσει και τους γονείς της Ηλιάδη να καταθέσουν. Κάτι έχουν να πουν.», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά η Κ.Γκρέυ. Ένα γεγονός όμως την έκανε να πληγωθεί ακόμα περισσότερο, ήταν το ότι ούτε εκείνος αλλά ούτε η εγγονής της, Αγγελική, την κάλεσαν στη βάφτιση του δεύτερου δισέγγονού της.

Όπως αποκαλύπτει στην «Α» το περιβάλλον της τραγουδίστριας, πριν από ένα μήνα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον γιο της, που ήταν καθοριστικό για να πραγματοποιήσει την απόφαση που από καιρό είχε  πάρει και να τον συγχωρέσει μετά από 5 χρόνια που είχαν να μιλήσουν. Κάτι όμως που δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει και με την εγγονή της, χρεώνοντας την τραγουδίστρια για πολύ άσχημη συμπεριφορά προς τη γιαγιά της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα