Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το σύμφωνο συμβίωσης: Παντρεύτηκαν μυστικά η τραγουδίστρια και ο Έλληνας κροίσος (εικόνα)

Αυτή και αν είναι μία ευχάριστη είδηση που αποτελεί μεγάλη έκπληξη σε όσους τη μαθαίνουν. Αν και το ζευγάρι προσπάθησε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτοί οι λίγοι που έμαθαν τον γάμο τους, έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να λύνουν τη σιωπή τους, για την ευτυχής κατάληξη του έρωτα της Τάμτα με τον Πάρι Κασιδοκώστα.

Αν και όταν πριν από ενάμιση χρόνο περίπου γεννήθηκε η σχέση τους, πολλοί έσπευσαν να διαδώσουν, ότι θα είναι κάτι εφήμερο, αφού δύσκολα «παγιδεύεται» η καρδιά του επιχειρηματία, από ότι φαίνεται η τραγουδίστρια κατάφερε να του τη «μαγέψει», οδηγώντας τον στην απόφαση να θέλει να γίνει και επίσημα γυναίκα του. Στις τελευταίες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, που έχουν πληθύνει κατά πολύ, οι δυο τους δεν έκρυβαν την ευτυχία τους, που απαθανατιζόταν από τον φακό των φωτογράφων, κάτι που φάνηκε σε πολλούς παράξενο, αφού σε όλες τις προηγούμενες σχέσεις του, εκείνος επέλεγε να μη δίνει τροφή για σχόλια και εικόνες στα ΜΜΕ. Με την τραγουδίστρια όμως ήταν όλα διαφορετικά από την πρώτη στιγμή, που κατάφεραν να τον «λύσουν» ως άνθρωπο και το πιο σημαντικό να θέλει να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ” που κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο,  άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, όντας και οι δυο κάθετα αρνητικοί στα στερεότυπα που κρύβει το μυστήριο του γάμου, αποφάσισαν να παντρευτούν, με τη νέα μόδα, που λέγεται σύμφωνο συμβίωσης. Κάτι στο οποίο φαίνεται να τους προέτρεψε και η μητέρα του χρυσού κληρονόμου, Μαριάννα Λάτση, που από την πρώτη στιγμή είδε με πολύ καλό μάτι τη σχέση του γιου της με την τραγουδίστρια, σε αντίθεση με τις κακές φήμες που κυκλοφόρησαν, ότι δεν τη συμπαθεί αφού αποσκοπεί στη μεγάλη περιουσία του γιου της και της οικογένειάς της. Κάτι που διαψεύστηκε περίτρανα, με μάρτυρα την αγάπη της τραγουδίστριας για τον σύντροφό της, πλέον σύζυγό της.  Έτσι εδώ και λίγες μέρες η Τάμτα και ο Π.Κασιδόκωστας είναι παντρεμένοι και με τη βούλα (υπογραφή).

9105_tamta_paris_kasidokostas_292016

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα