Αποκλειστικό: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με γοητευτικό επιχειρηματία η Δήμητρα Ματσούκα

 

Ένα πέπλο μυστηρίου υπάρχει πάνω από τη σχέση της Δήμητρας Ματσούκα με τον Γιάννη Κεντ. Αν και η ηθοποιός διέψευσε ότι είναι σε σχέση με τον μεγαλοεπιχειρηματία, όπως αποκαλύπτουν στην «Α» άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση που με την πάροδο του χρόνου φουντώνει όλο και περισσότερο, κάνοντας πολλούς να ισχυρίζονται ότι ζούνε έναν μεγάλο έρωτα.

Η γνωριμία τους έγινε στις αρχές του καλοκαιριού, και όντας μόνοι και οι δυο σε προσωπικό επίπεδο, δεν άργησαν να κάνουν πιο στενή παρέα. Ο ισχυρός άντρας που διαχειρίζεται τον «Αστέρα» Βουλιαγμένης και έχει κάνει σημαντικά επιχειρηματικά ανοίγματα στην Ανατολή, κατάφερε με την γοητεία του και το μυαλό του να κερδίσει Δ.Ματσούκα, όπως εξηγούν χαρακτηριστικά όσοι γνωρίζουν τα εκ των έσω της σχέσης τους.

Αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι την επόμενη μέρα της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο θέατρο «Pantheon» που πρωταγωνιστεί η Δ.Ματσούκα στην παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα «Ωραία μου Κυρία»,  όπου φέρεται να έχει ποσοστά ο επιχειρηματίας, την επόμενη μέρα ταξίδεψαν για μία ακόμη φορά στο Λονδίνο όπου εκείνος διατηρεί ένα υπέροχο κλασσικό διαμέρισμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα