Αποκλειστικό: Σκάνδαλο με ιδιοκτήτη site που δελεάζει μοντέλα για να τα ωθήσει σε βίζιτες: Σοβαρές καταγγελίες

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Τα όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας πραγματικά σοκάρουν, αφού πολλά ανυποψίαστα κορίτσια, φέρεται πώς έχουν πέσει «θύματά» του.

Υπήρξαν όμως και αυτά τα πιο τολμηρά, που δεν δίστασαν να δώσουν στη δημοσιότητα τους «καυτούς» διαλόγους μαζί του, όπου τους έταζε λαγούς με πετραχήλια για να τις δελεάσει και στη συνέχεια να τους κάνει ερωτικές προτάσεις έναντι υψηλών αμοιβών. Ο εν λόγω άντρας που συστηνόταν ως ιδιοκτήτης site που είχε να κάνει γύρω από το μόντελινγκ, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν πολλά κορίτσια, τις πλησίαζε μέσω Facebook ζητώντας τους ραντεβού όπου θα τους πρότεινε «χρυσές» δουλειές! Όπως εκείνες υποστηρίζουν, τους έριχνε ως τυράκι στη «φάκα» το ότι έχει μεγάλες γνωριμίες στον ΑΝΤ1, αλλά και με ιδιαίτερη φιλία με τον ηθοποιό Δημήτρη Βλάχο.

Δεν ήταν λίγες αυτές όμως που θέλησαν να τον «δώσουν» ενημερώνοντας για την παράνομη δράση του, τον γνωστό επί του μοντελινγκ, Νίκο Μπάμπαλη, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook κατήγγειλε το γεγονός, δίνοντας φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις συνομιλίες του ιδιοκτήτη του site με τα ανυποψίαστα κορίτσια που εν άγνοιά τους προσπαθούσε να τις ωθήσει σε βίζιτες, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζονται εκείνες.

Επειδή σίγουρα πρόκειται για ένα θέμα που θα πάρει διαστάσεις, τα στοιχεία, όνοματεπώνυμο του άντρα που δέχεται όλες αυτές τις βαρείς κατηγορίες είναι πιξελαρισμένα, ας δούμε τι έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Νίκος Μπάμπαλης.

«Προσπαθούν μέσα από site να βγάλουν στην βίζιτα κοπέλες – Διάλογοι

Εδώ και αρκετό καιρό έφταναν καταγγελίες από αναγνώστριες του blog μας, μέχρι που χθες μια αναγνώστρια, μας έστειλε και τους διαλόγους με τον εικονιζόμενο κύριο που όπως ισχυρίζεται έχει το site “Topmodel.gr”, να παρακινεί κορίτσια να κάνουν σεξ επί πληρωμή και εκείνος να δοκιμάσει τις επιδώσεις τους στο κρεβάτι… με διαλόγους όπως τους παρακάτω.
Στους διαλόγους η πιο καλά μονολόγους, που ακολουθούν η κοπέλα όπως θα δείτε δεν απαντάει σε τίποτα και αυτός παραληρεί, μάλιστα αναφέρει (Σε τρομερό συντακτικό…) και το όνομα γνωστού ηθοποιού (άγνωστο αν ο ίδιος γνωρίζει ότι ο εν λόγο κύριος χρησιμοποιεί το όνομα του σε τέτοιου είδους συνομιλίες), ως δέλεαρ.
Έχουμε και άλλα στοιχεία για τον εν λόγο κύριο αλλά επιφυλασσόμαστε, προς στιγμήν….
Δείτε το θράσος και τους διαλόγους…»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα