Αποκλειστικό: Σφοδρή επίθεση στη Γερμανού: «Να κοιτάξει τα τεκνά της και να το βουλώσει. Θα την πλακώσω στις μηνύσεις»

Της Σπυριδούλας Κάμπου-Ζαράγκα

H κόντρα τους μετράει χρόνια και μετά της πρόσφατες δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού, εκείνος ενοχλήθηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να της τα «χώσει» άσχημα. Με βαρείς χαρακτηρισμούς, του τύπου , «να πάει στον αγύριστο», «να το βουλώσει», «να κοιτάξει τα τεκνά της», «θα την πλακώσω στις μηνύσεις» και άλλα πολλά, ο Μανώλης Ψαλτάκης επιτέθηκε στην παρουσιάστρια.

Αφορμή για το ξέσπασμά του εναντίον της, στάθηκαν οι υβριστικοί σχολιασμοί της για τον Βούλγαρο που μιμήθηκε την  Έλενα Παπαρίζου, τραγουδώντας το «Number One», του οποίου τη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Δάντης και τους στίχους η Ναταλία Γερμανού. Γιατί όμως ο Μανώλης Ψαλτάκης να τα βάλει μαζί της με τέτοιο μένος;

Όλοι θυμόμαστε το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει τότε μετά τη νίκη της τραγουδίστριας στη Eurovision, αφού ο γνωστός στιχουργός, κατήγγειλε ότι το νικητήριο τραγούδι ήταν δικό του και του έκλεψε ο Χρήστος Δάντης. Μέχρι και στα δικαστήρια τους πήγε, παλεύοντας να βρει το δίκιο του, και όπως όλα δείχνουν το έχει καταφέρει. Για αυτό ακούγοντας τη Ναταλία Γερμανού να συνεχίζει να μιλάει για το τραγούδι σαν να είναι δικό της, εξοργίστηκε.

« ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΟΥ ΜΙΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ .ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ .ΟΤΙ Κ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΡΕΝΤ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΙΙΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΙΞΕΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ.ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ .ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΩ ΝΑ ΚΥΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΑΝΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΩ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Κ ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΤΑΜ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΤΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΡΝΑ ΚΑΡΑΝΤΖΑ Κ ΒΕΝΕΤΟ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

 

 

δδδδδδδ

λλλ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα