Αποκλειστικό: Τα νυχτοπερπατήματα της Καϊλή με γόη εφοπλιστή (εικόνα)

 

 

Μία νέα φιλία φέρεται πώς έχει γεννηθεί εδώ και λίγο καιρό, και οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας όμως, για να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες στα ΜΜΕ. Βράδυ Παρασκευής, στο «Ακρωτήρι» που σκίζει ο Σάκης Ρουβάς, σπεύδει να τον απολαύσει και ο Γιώργος Μελισσανίδης, συνοδευόμενος από μία αιθέρια και πασίγνωστη ύπαρξη. Λογικό ήταν όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω στον εφοπλιστή και την γαλανομάτα ευρωβουλευτίνα.

Ο Γιώργος Μελισσανίδης και η Εύα Καϊλή έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι κάτι παραπάνω από φιλικό, «τρέχει» μεταξύ τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση για το αν γεννιέται ένας έρωτας, αλλά το σίγουρο είναι κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα, που για την ώρα παραμένει φιλικό. Το gossip by night όμως δεν σταματάει μόνο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς.

Φεύγοντας από εκεί ο εφοπλιστής, συνέχισε τη διασκέδασή του στο «Fanstasia» που λίγα τραπέζια πιο πέρα από το δικό του, διασκέδαζε επίσης, η πρώην του Ευαγγελία Αραβανή. Οι παπαράτσι που ήταν παρόντες, καραδοκούσαν για το «κλικ», αλλά δεν κατέστη δυνατό.

melisanisss

ξ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα